Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Statistieken van de maand januari

<<

Burgemeester Nicky

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 7844

Geregistreerd: 31 Aug 2013 16:30

Bericht 01 Feb 2019 11:54

Statistieken van de maand januari

Afbeelding

De eerste maand van het jaar ligt alweer achter ons! De maand waarin weer een record is verbroken. Op dinsdag 22 januari voorspelde het KNMI overlast op de weg ten gevolge van sneeuw. Dat heeft menig verkeersdeelnemer gemerkt. Iets voor 18:00 uur werd het filerecord verbroken. Maar liefst 2287 kilometer file stond er in Nederland op dat moment. Heb jij daar ook in gestaan?

Sneeuw brengt een hoop bij mensen los. Sommige vinden het fantastisch en kunnen niet wachten op een sneeuwdag, andere mensen kunnen ook niet wachten, maar dan op het moment dat die sneeuw eindelijk is vertrokken! Welk type sneeuw mens ben jij?

Maar buiten het sneeuw is er nog meer gebeurd in de wereld.

Opeens was daar de Nashville verklaring. In het manifest staat onder andere dat volgens de Bijbel relaties bedoeld zijn als monogaam tussen man en vrouw, en dat zowel de homoseksuele als de transgender-identiteit niet stroken met de Bijbelse bedoeling. Dit maakte erg veel los in de maatschappij, maar ook op het forum.

Ook de val van peuter Julen in de put in Malaga was voldoende stof om over te praten. Een in en in trieste gebeurtenis.

Vandaag over 79 dagen is het Pasen. Maar de paasproducten zijn afgelopen maand alweer in de winkels gespot.

Afbeelding

Ook werd van de week bekend dat de attractie Carnaval Festival een enorme opknapbeurt krijgt. Zodat de attractie wat meer in het huidige tijdsbeeld moet passen.

En net als volwassenen, kunnen kinderen in de toekomst de achternaam van beide ouders krijgen. Zouden jullie dit gaan doen?

De volgende dames hebben aangegeven zwanger te zijn. Wie weet geven jullie je kind wel een dubbele achternaam mee tegen de tijd dat hij of zij geboren wordt. Gefeliciteerd Celine, vlinder-2011, Tom en Geel.

Parisienne en JustMeDaan zijn afgelopen maand bevallen. Gefeliciteerd en heel veel geluk met jullie gezin!

Afbeelding

Bisq, sanskie, nijntje4, Charles, Feline, Isolt en PeperMunt hebben weer een hoop kaarsjes uit mogen blazen. Nog van harte gefeliciteerd dames. Op naar weer een mooi nieuw jaar!

Januari was niet voor iedereen een mooie maand. We willen laten weten dat we aan jullie denken; Maddie, Katrien, Marsy31, Pollepel, Lejow, Fedora en Caro!

Afbeelding

Deze medaille is voor Snirp! Zij heeft op 13 januari een halve marathon gelopen! Wat ontzettend knap en goed zeg!

Huizennieuws
Dee
en Caulfield hebben afgelopen maand de sleutel van hun woning gekregen. Veel succes met klussen en heel veel geluk in jullie nieuwe huis!
Tompouce heeft juist weer andere mensen blij gemaakt. Haar huis is afgelopen maand verkocht. Veel succes met de zoektocht naar jullie nieuwe stekje!

Studienieuws
Joey
heeft eindelijk haar scriptie in kunnen leveren! Het was een zware bevalling, dan moet je echte bevalling nog beginnen :wink:, maar het is gelukt. Hopelijk kunnen we binnenkort melden dat je helemaal bent afgestudeerd! Gefeliciteerd!
Ook Japie mag trots op zichzelf zijn. Zij is geslaagd voor haar studie. Van harte gefeliciteerd!!

Werk
Bijna een jaar geleden postte Exogenesis dit topic. Maar 30 januari jl. was het dan eindelijk zover. Exogenesis mocht de eerste cursus geven aan pas afgestudeerde pabostudenten. Knap gedaan! Heel veel plezier en succes met het geven van deze cursus!

Vanaf 1 maart gaat Saga beginnen bij haar nieuwe werkgever. Van harte gefeliciteerd en alvast heel veel geluk en succes bij je nieuwe job!

Forumster van de maand
We begonnen het nieuwe jaar met een forumster die al bijna de helft van haar leven op het forum te vinden is. Bazinga is forumster van de maand januari. Heb je haar stuk nog niet gelezen? Doe dat dan alsnog!

Forumfeitjes
We hebben weer een aantal zoektermen voor jullie verzamelt.

- Lekker stuk vrouw
- Oogleden droog en schilfers
- Pot geroosterde paprika recepten

De drukste dag in januari was maandag 7 januari. Er zijn toen op één dag 476 berichten geplaatst.
Gemiddeld zijn er in januari 317 berichten gepost per dag.
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10010

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:24

Bericht 01 Feb 2019 14:25

Re: Statistieken van de maand januari

Hee wat tof voor je Geel!
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Japie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2568

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 01 Feb 2019 15:34

Re: Statistieken van de maand januari

Leuk stuk weer en lief dat ik ook genoemd wordt.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 11943

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 14 Feb 2019 09:35

Re: Statistieken van de maand januari

Lief, dank jullie wel!

Overigens vind ik sneeuw vreselijk hahaha
<<

JustMeDaan

Yipyapper

Berichten: 2088

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:39

Bericht 14 Feb 2019 22:06

Re: Statistieken van de maand januari

Zie het nu pas. Dank voor de felicitatie.
Afbeelding

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers