Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Cyste?

<<

*foef*

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:24

Bericht 17 Feb 2018 15:02

Cyste?

Afgelopen maand ben ik naar het ziekenhuis geweest voor meerdere onderzoeken ivm pijn in mijn buik. Een colloscopie en een echo van de lever, darmen, galwegen en nieren.
In eerste instantie had ik halverwege maart een afspraak om de uitslag te bespreken, maar eergister werd ik gebeld dat ik eerder moest komen. Per toeval is er gezien dat ik een soort van ei tussen mijn eierstok en baarmoeder heb.
De internist kon me niet veel meer vertellen dan dat het zo'n 12 cm groot is en dat ik naar de gynaecoloog moet. Hij wilde verder geen vragen beantwoorden omdat de gynaecoloog er naar moet kijken maar ondertussen maak ik me toch wel wat zorgen.
Is er hier misschien iemand die hier ervaring mee heeft? Wat zou ik kunnen doen om toch wat meer informatie te krijgen? Misschien met de huisarts bellen en bespreken?
<<

Anoniem231

Bericht 17 Feb 2018 15:12

Re: Cyste?

Weg, als je het niet gelezen hebt, stuur maar een pb.

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers