Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


8 jaar lange nasleep

<<

Pannenkoek

Gebruikers-avatar

Afluisterpiet

Berichten: 124

Geregistreerd: 20 Sep 2017 12:18

Bericht 10 Dec 2017 12:57

8 jaar lange nasleep

Een tijd over nagedacht maar ik merk toch dat ik mijn verhaal kwijt wil. Ergens is een stemmetje die steeds tegen mij zegt "stel je toch niet zo aan" en dat ik helemaal niet wil klagen. Zeker niet dat er genoeg meiden zijn die het zoveel erger hebben dat wat ik heb. Maar toch knaagt het aan mij.

Lieve meiden die nu zwanger zijn, lees het niet ik wil jullie geen angst aan jagen.

8,5 jaar geleden kwam mijn mooie zoon op de wereld na een zeer heftige bevalling. Een traumatische bevalling waarvan ik toen helemaal niet door had dat het zo traumatisch zou zijn. Een totaal ruptuur was het resultaat wat op de ok gehecht zou worden. Een toch wel veel voorkomend iets dus niks aan de hand.
Helaas was mijn wond genezing niet zoals het hoorde. De dag dat ik weer mocht gaan werken, was het totaal ruptuur open gegaan. Ik had daadwerkelijk een gat in mijn perineum. Naar de gynaecoloog die dag alleen, geen idee wat ze zouden gaan doen. Daar werd ik door een assistent vast gehouden terwijl de arts op dat moment het gat wilde genezen met zilvernitraat. Ik geloof dat ik harder heb geschreeuwd dan tijdens de hele bevalling. Wat een hel was dat. Helemaal alleen was ik en ik moest dus ook alleen naar huis. Lopen ging haast niet meer maar ik beet op mijn tanden en zorgde dat ik thuis kwam. Weer opnieuw de ziektewet in. Zitten, staan, liggen lopen, alles deed pijn.
Uiteindelijk herstelde dat wel maar vrijen ging niet meer. Buiten het feit dat het mentaal niet ging, had mijn ex toch wel de nodige drang erbij. Terug bij de gyn op de poli en daar bleek dan ook dat zelfs de kleinste eendenbek niet eens paste. Dat werd een nieuwe operatie.
Dat herstel verliep redelijk goed. Ik heb eenmalig een bloeding gehad omdat het huishouden niet werd gedaan en ik er wel alleen voor stond toen. Ik moest liggen maar in plaats daarvan deed ik de was, huishouden en zorgde ik voor mijn baby die een half jaar oud was toen.
Toch verliep de genezing best goed en het vrijen ging weer na een dik jaar en wel zonder pijn. Wauw er ging een wereld voor mij open! Zelfs voor de bevalling had ik altijd pijn. Nu niet meer! Het is allemaal ergens goed voor geweest.

In 2012 (gescheiden inmiddels) begon ik met mijn opleiding verpleegkunde. Tijdens mijn eerste stage had ik al een paar dagen een vervelende pijn van beneden. Geen idee waar het vandaan kwam maar pijn deed het wel. Op vrijdag ben ik naar de dokter gegaan en ze zag dat de anus rood was en vermoede een forse irritatie. Ik kreeg een dovende zalf die ik 3x daags mocht gebruiken. Inmiddels op zaterdag smeerde ik het om de 5 minuten maar het hielp niet. Die nacht heb ik huilend de seh opgebeld of ik alsjeblieft mocht langs komen. Weer helemaal alleen reed ik zelf naar het ziekenhuis. Daar kreeg ik nog op mijn donder hoe ik dat in mijn hoofd had gehaald. Maar ik wilde zsm daar zijn. Ik kroop echt langs de muren van de pijn. Geen idee wat met mij aan de hand was.
Daar bleek dat ik mijn eerste abces had en werd ik klaar gemaakt voor een ok. Geluk had ik dan ook dat ik vlak voor ze mij kwamen halen, het abces zelf gesprongen was. Weg pijn! Een enorme vloed aan rotzooi kwam eruit maar weg was de pijn. De operatie werd mij bespaard.
Opgelucht natuurlijk. Uiteraard had ik wel pijn daarna want ik had tenslotte een open wond die moest genezen van binnen. Dat was mijn eerste abces van de 5 die nog erna kwamen.
Tevens vond de assistent gynaecoloog het ook heel noodzakelijk om om dat moment een uitstrijkje te maken. Ik werd tenslotte 30. Ik heb haar serieus gevraagd of het wel slim was om dat nu te doen. Maar dat kon geen kwaad want het stond niet met elkaar in verbinding. En hop daar was dan mijn eerste pap 3a.
Ook daar volgde nog 5x pap 3a uit met 2x een colposcopie. Een serieus vernederend onderzoek want zo ervaarde ik het inmiddels. Weer met je benen wijd en 6 man kijken op je doos.
Inmiddels had ik overigens nog een operatie gehad omdat ze er helemaal van uit gingen dat er wel een fistel moest zitten wat die abcessen veroorzaakte. Deze ok was echt drama. Ik heb die nacht op de ic doorgebracht aan de pijnpomp. Na 4 dagen ziekenhuis heb ik thuis ook een redelijk lang herstel gehad. Je raad het al, de wond was open gegaan!

Het heeft ook zijn nasleep op mijn baan destijds gehad. Ik had natuurlijk met al die abcessen jaarlijks een ziekmelding (buiten de griepjes om). Daarvoor ben ik ook op het matje geroepen en het 2e verzuimgesprek kreeg ik te horen dat niemand mij wilde hebben zo. En hoe erg het was dat ik zoveel ziekte regels had. Tevens zei de manager dat ik uit een zwak gezin kwam. Zij had echter nog nooit een ziekmelding gehad. Ik voelde me echt lam geslagen en kon geen woord meer uitbrengen. Ondanks dat ze wisten wat ik had mee gemaakt, mocht ik het mij niet meer permitteren ziek te melden.
Mijn opleiding eindigde en ik startte met solliciteren. Op de oncologie, waar mijn hart ligt, kwam een vacature. Ik had echt een goed gesprek en deze afdelingshoofd zag het zitten.
Alleen kreeg ik enkele dagen later via de app een afwijzing waarin stond dat ik te veel ziek was geweest en dus niet werd aangenomen. Weer een nieuwe klap er boven op. Mijn vertrouwen werd echt aangetast.
Ik ben toen het ziekenhuis uit gegaan en werd aangenomen in de thuiszorg. Na een klein jaartje wilde ik toch weer het ziekenhuis in en werd aangenomen in het academisch ziekenhuis op de oncologie/hematologie. Een hele nieuwe kans. De week voordat ik de laatste maakte bij de thuiszorg kreeg ik weer een nieuw abces. Dat was abces nr 5. En ik kreeg de uitslag van mijn uitstrijkje nr 5, pap 3a.
Ook toen zei de manager tegen mij “ ja ziek, je zult wel geen zin hebben in de laatste loodjes” Toen ben ik echt zo hard tegen haar uitgevallen dat ik later een bosje bloemen en excuses van haar kant terug kreeg.

Mijn gyn wist het niet meer en heeft mij door verwezen naar een professor in Amsterdam. Een nieuwe colposcopie heb ik afgewezen.
Afgelopen zomer ben ik daar geweest en heeft hij mij onderzocht en mijn mri beelden bekeken die gemaakt waren door die jaren heen. Daar zagen ze een forse infectie op en een nieuwe operatie moest ik weer ondergaan. Dit keer wel door een zeer kundige arts.
13-11 ben ik in het amc geopereerd. 1,5 uur zijn ze bezig geweest. Er werd een holte gevonden die ze hebben weg gehaald en wat ook de oorzaak was van de abcessen. Tevens functioneerde mijn sluitspier niet dus dat werd ook aangepakt. En mijn perineum was veel te klein geworden dus dat hebben ze ook verbreed. Ik werd wakker met afgrijselijk veel pijn.
Logisch ook. Dat gebied is zo intens gevoelig.
Nu ben ik 4 weken verder. Het herstel loopt traag. De wond is dus wederom open gegaan en het moet van zelf genezen. Afgelopen donderdag hoorde ik dat het nog 3 maanden gaat duren. Ik heb het gezien in de spiegel en kreeg echt paniek en flashbacks naar 7 jaar geleden. Geen zilvernitraat dit keer goddank. Maar rustig houden.
Ik heb veel pijn maar had gehoopt de pijn medicatie af te bouwen. Inmiddels weer aan het opbouwen. Wc bezoeken is echt een hele hoge drempel, douchen en schoonspoelen is echt gewoon niet leuk. Ik mis oprecht een baby die de pijn verzacht momenteel. Ik heb nog even te gaan en hoop dan ook over een tijd dit boek keihard dicht te slaan.
Ik maak mij druk momenteel om mijn baan. Ik heb een jaar contract en wil mijn baan echt niet kwijt. Ze zijn zo ontzettend begripvol daar maar toch knaagt het aan mij. Dat komt echt door mijn oude werkplek die op geen enkele wijze begripvol waren.
Ik wil het liefste vandaag nog aan het werk.

Sorry dames het is een belachelijk lang verhaal geworden! Maar het is fijn om het eens onder elkaar te zetten.
Ik heb overigens dit keer echt een geweldige partner. Hij doet alles voor me, verzorgd mij, verzorgd de kinderen en geeft mij alle ruimte om te herstellen. Dat ben ik niet gewend. Maar het is zo fijn.
Kerststress?? Hé de kerstman zegt niet voor niks HO HO HO
<<

Minx

Gebruikers-avatar

Mijter

Berichten: 4598

Geregistreerd: 15 Jan 2014 00:42

Bericht 10 Dec 2017 13:21

Re: 8 jaar lange nasleep

Ach jee wat heb jij veel meegemaakt en wat een onwijze hufters ben je tegen gekomen. Ik kan me je gevoel qua werk helemaal voorstellen, maar gelukkig zijn er ook hele fijne werkgevers.
Krijg je ook nog hulp bij het mentale deel? Want dit hakt er niet alleen lichamelijk in. Hopelijk herstel je goed na deze operatie. In ieder geval een hele dikke knuffel.
08-08-2015
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Mijter

Berichten: 4443

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:36

Bericht 10 Dec 2017 13:28

Re: 8 jaar lange nasleep

Jeetje zeg, wat heftig! Ik vind je overigens niet klagen, het is zeer terecht en zo'n intense rotplek. Steeds die pijn, wat echt een hel is daar, en over je gêne heen om je te kunnen behandelen.
Heel veel sterkte. Neem idd je eigen advies aan je eigen patiënten over. Je bent geen zeikerd als je gewoon je medicijnen inneemt! Veel sterkte :hug:
Chocolate is the answer, who cares what the question is
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Stoomboot

Berichten: 7168

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:24

Bericht 10 Dec 2017 13:36

Re: 8 jaar lange nasleep

Jemig wat verschrikkelijk dat het je gewoon keer op keer is overkomen, én dan elke keer zo heftig, én elke keer alleen, én met elke keer zoveel onbegrip tot gevolg.

Ik heb ook 3x een abces/fistel gehad, waarbij men de laatste keer op de ok enorm grondig holtes heeft langsgelopen en spul heeft verwijderd. Dat is nu al heel wat jaar geleden en sindsdien lijkt het dan ook geholpen te hebben. Maar het blijft gevoelig (bij mij zit het onder mijn onderrug, net boven mijn bilspleet zeg maar), en elke keer als ik weer wat voel zeuren daar omdat ik te lang in dezelfde houding zat ofzo ben ik zo bang. Het is zo'n vervelend proces met dat spoelen en de pijn. Kan me niet voorstellen hoe jij dat hebt moeten doen, in zo'n erge mate. Arme jij. Rustig aan deze weken. Wie weet is het echt echt echt voor het laatst nu!
Afbeelding

14 mei 2015 ♥ kleine held
4 februari 2018 ♥ kleine aap

♥ hoor je de zee, mama? ♥
<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Pakjespiet

Berichten: 1204

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:13

Bericht 10 Dec 2017 13:37

Re: 8 jaar lange nasleep

Heftig hoor zo een nasleep ervan. Wat een hork van een werkgever alsof jij er voor kiest om je zo vaak ziek te moeten melden. Succes met je herstel en hopelijk is het hierna eindelijk een hoofdstuk dat je kan afsluiten.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Hulpsinterklaas

Berichten: 11462

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:26

Bericht 10 Dec 2017 13:51

Re: 8 jaar lange nasleep

Ach lieve schat, wat naar dat dit nu nóg niet voorbij is. Ik voel de pijn in je verhaal. Wat vreselijk... :(
Sterkte voor nu en ik hoop oprecht dat het hierna eens een keer klaar is en dat je kan genieten van je zoon, man en huis. Dikke knuffel!
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Mijter

Berichten: 4041

Geregistreerd: 01 Sep 2013 23:24

Bericht 10 Dec 2017 14:01

Re: 8 jaar lange nasleep

Och, wat een verschrikking! Ook jij hebt gewoon steeds ongelofelijk veel pech met je herstel. Helaas herkenbaar voor mij, zij het op een andere plek. Je bent geen aansteller! Onthou dat! En gezien je lange periode snap ik echt wel dat je dat soms zo voelt. Dat heb ik ook en dan ben ik pas de helft van jouw tijd onderweg. Neem aub je medicatie, geef je daar nou gewoon aan over. Je weet immers zelf dat dat nu gewoon nodig is! Sterkte. :hug:
25062006 & 20092009
<<

Julia

Gebruikers-avatar

Afluisterpiet

Berichten: 224

Geregistreerd: 18 Okt 2017 13:08

Bericht 10 Dec 2017 14:36

Re: 8 jaar lange nasleep

Wat een ontzettend heftig verhaal. Helemaal omdat je er zo lang mee bezig bent. Heel veel sterkte. Ik hoop dat als dit allemaal genezen is dat je er dan ook klaar mee bent. Neem je tijd om dit te laten genezen. Heel veel sterkte.
♥ 18-09-2013 ♥ 26-05-2016 ♥
<<

Liv

Gebruikers-avatar

Afluisterpiet

Berichten: 80

Geregistreerd: 01 Okt 2017 14:00

Bericht 10 Dec 2017 14:45

Re: 8 jaar lange nasleep

Wat een heftig verhaal. Ik voel de pijn als ik jouw verhaal lees. Ik wil je beterschap en sterkte wensen. Neem hier ook de tijd voor.
<<

Whatever

Pietje Paniek

Berichten: 3107

Geregistreerd: 22 Feb 2016 12:09

Bericht 10 Dec 2017 15:14

Re: 8 jaar lange nasleep

Jezus wat een ontzettend rampverhaal. Ik heb het gelezen en ik vond het helemaal geen belachelijk lang verhaal. Heel goed dat je het van je af geschreven hebt! Wat een verschrikkelijk drama heb jij meegemaakt zeg! Ik kan me totaal geen voorstelling maken van de pijn en wanhoop die je hebt doorgemaakt. Heb wel eens helemaal open gelegen door een schimmelinfectie en reactie op capsules, nou toen werd ik al helemaal gestoord en klom ik tegen de muren op en dat was maar een weekje ofzo. Dat keer 1000 en jarenlang op en af en dan met zo weinig steun en begrip. Wat ontzettend heftig! Dat soort adressen en fistels daar zijn echt echt echt serieus heftig! Ik hoop ook dat ze nu eindelijk iets grondig opgelost hebben en dat je de tijd kunt vinden om te herstellen en ik zou ook zeker aangeven dat je hulp nodig hebt bij het mentale stuk als je dat wilt want holy fuck dit is traumatiserend!
Laatst gewijzigd door Whatever op 10 Dec 2017 15:45, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stoomboot

Berichten: 7585

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 10 Dec 2017 15:23

Re: 8 jaar lange nasleep

Wat ontzettend heftig allemaal en wat ben jij dapper! Neem je tijd, zelfs al mochten ze je op je werk laten vallen (wat ik me niet voor kan stellen als ik je zo hoor) dan komt er uiteindelijk weer iets moois op je pad. Jouw herstel gaat nu voor alles. :hug:
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

Afbeelding
<<

Pannenkoek

Gebruikers-avatar

Afluisterpiet

Berichten: 124

Geregistreerd: 20 Sep 2017 12:18

Bericht 10 Dec 2017 17:17

Re: 8 jaar lange nasleep

Het lucht echt op en jullie woorden doen me goed. Ik probeer gewoon zo positief mogelijk te blijven en dat lukt best wel. Alleen dan na afgelopen donderdag de poli controle even wat minder.
Het mentale stuk moet ook wel wat mee gedaan worden. Alleen nu nog even niet. Ik geef nu nog alles en iedereen de schuld van dit alles. Ook niet helemaal terecht ik heb gewoon pech.

Thunder ik lees ook met jou mee, ik hoop dat er voor jou ook snel en voorspoedig herstel in zit.
Kerststress?? Hé de kerstman zegt niet voor niks HO HO HO
<<

Quizzle

Gebruikers-avatar

Amerigo

Berichten: 2156

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:35

Bericht 10 Dec 2017 17:46

Re: 8 jaar lange nasleep

Hej lieve Pannenkoek,

Goed dat je nu toch een topic hebt gemaakt. Zie je hoeveel mensen met je meeleven en wel willen weten hoe het nu echt gaat, zonder dat jij steeds zo dapper probeert te doen?

Maar meiske, wat een regelrechte hel. Ik heb er geen beter woord voor. Niet alleen de pijn en alle gedoe, maar ook omdat het toch gewoon op een intieme plek zit en je daardoor ook keer op keer je waardigheid bij de deur moet laten staan. Zo enorm vernederend naast alle vreselijkheden die je moet doorstaan. Ik begrijp oprecht niet hoe jij dit doet, hoe je ook nog leuk op andere mensen reageert en aardig blijft en hoe je niet knettergek geworden bent.

Ik heb zoveel bewondering voor je.

Ik wil nog veel meer schrijven maar ik ben te moe om het juiste te zeggen maar vrouwke toch wat jij moet doormaken....
Please neem wel 'gewoon' pijnstilling en gun jezelf dat. Want het is echt al erg genoeg, zonder dat jij ook nog vindt dat je het beter moet doen.

:hug:
Tel est mon destin
Je vais mon chemin
Ainsi passent mes heures
Au rythme entêtant des battements de mon cœur
<<

Minx

Gebruikers-avatar

Mijter

Berichten: 4598

Geregistreerd: 15 Jan 2014 00:42

Bericht 10 Dec 2017 17:58

Re: 8 jaar lange nasleep

Je hoeft niet zo streng voor jezelf te zijn hoor. Er zijn echt mensen geweest die je slecht behandeld hebben. En daar mag je boos op zijn. Tuurlijk heb je ook wel pech gehad met sommige dingen maar er zijn wel degelijk fouten gemaakt dus het gevoel van boosheid is heel terecht.
08-08-2015
<<

Marin

Gebruikers-avatar

Hulpsinterklaas

Berichten: 14249

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 10 Dec 2017 18:02

Re: 8 jaar lange nasleep

Ach lieve Pannenkoek, wat een weg heb jij afgelegd. Wat heeft het je leven beïnvloed. Dat wist ik helemaal niet. Respect hoor voor je hoeveel je hebt moeten laten en hoeveel onrecht je door zoiets hebt gehad. Ik hoop heel erg dat je dit binnenkort kan afronden.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Mijter

Berichten: 5816

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:04

Bericht 10 Dec 2017 18:08

Re: 8 jaar lange nasleep

Jemig, wat een vreselijk verhaal! Ik heb het in stukken en beetjes wel meegekregen en ik vond het altijd al veel en het leek me echt heel naar, maar als je het allemaal zo bij elkaar opschrijft dan denk ik: hoeveel pech en ellende kan een mens hebben? Niet gek dat je er ook mentaal zo’n harde klap van het gekregen. Ik wens je echt een heel goed herstel en wees niet te streng voor jezelf, jij hebt hier niks aan kunnen doen, op je werk bne je hufters tegen gekomen en ik hoop dat je op je huidige werk zult merken dat het ook anders kan. Dikke knuffel voor jou!
Afbeelding
<<

Pollepel

Rijmpiet

Berichten: 609

Geregistreerd: 26 Aug 2017 03:40

Bericht 10 Dec 2017 19:22

Re: 8 jaar lange nasleep

Wat een nachtmerrie heb jij meegemaakt! Dit wens je echt niemand toe. Goed dat je naar quizzle hebt geluisterd en een topic hebt aangemaakt. Ik hoop echt dat dit de laatste was en dat het vanaf nu alleen maar beter gaat.
En wat een verschrikkelijke baas heb jij gehad! Wees maar blij dat je daar vanaf bent!
Gelukkig heb je een nieuwe liefde gevonden die zo goed is voor jou en jouw kinderen.
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Mijter

Berichten: 5734

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 10 Dec 2017 19:31

Re: 8 jaar lange nasleep

Wat een heftig verhaal. Het spijt me dat jij de verschrikkelijke pech hebt dit mee te moeten maken. Sterkte :hug:
Afbeelding
Afbeelding
<<

Jet

Gebruikers-avatar

Rijmpiet

Berichten: 605

Geregistreerd: 19 Mrt 2017 22:02

Bericht 10 Dec 2017 20:13

Re: 8 jaar lange nasleep

Ach jeetje, lieverd, wat een narigheid heb je meegemaakt! Wat knap dat je je verhaal hebt opgeschreven, ik hoop dat dat je ook een beetje helpt bij de verwerking. Hopelijk is het nu eindelijk klaar met operaties en zal je nu eindelijk definitief herstellen hiervan. Hele dikke knuffel! :hug:
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Amerigo

Berichten: 2090

Geregistreerd: 02 Sep 2013 07:06

Bericht 10 Dec 2017 20:35

Re: 8 jaar lange nasleep

Wat een verhaal joh! Dat zo iets moois als moeder worden, zo’n nare nasleep kan hebben.
Heel veel sterkte en ik hoop dat het van nu af aan alleen maar beter zal worden.
.04.2014
.02.2016
<<

Viva

Gebruikers-avatar

Rijmpiet

Berichten: 908

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:42

Bericht 10 Dec 2017 21:43

Re: 8 jaar lange nasleep

Wat ontzettend naar zeg, dat zoiets veelvoorkomende, zo'n nasleep moet hebben. Ik hoop voor jou dat het hierna klaar zal zijn, je goed mag genezen en je contract verlengt mag worden!
<<

Katrien

Gebruikers-avatar

Mijter

Berichten: 5402

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:58

Bericht 11 Dec 2017 06:23

Re: 8 jaar lange nasleep

Wat een verhaal! Gelukkig heb je nu lieve mensen om je heen die je wel helpen en de tijd gunnen.

Hopelijk gaat je herstel nu voorspoedig. Sterkte :hug:.
25 februari 2014 & 5 juni 2015
<<

Carrie

Gebruikers-avatar

Hoofdpiet

Berichten: 9173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:39

Bericht 11 Dec 2017 07:57

Re: 8 jaar lange nasleep

Pannenkoek wat heftig en erg dat je dit hebt mee moeten maken en nog steeds mee maakt! Ik heb er letterlijk tranen van in mijn ogen. Je stelt je zeker niet aan, jeetje wat een afschuwelijke dingen allemaal. Ik wens je ontzettend veel sterkte bij dit alles, hopelijk zijn dit de allerlaatste loodjes :hug:
Mag ik het ff weten?
<<

Pannenkoek

Gebruikers-avatar

Afluisterpiet

Berichten: 124

Geregistreerd: 20 Sep 2017 12:18

Bericht 11 Dec 2017 08:26

Re: 8 jaar lange nasleep

Nogmaals dank jullie wel. Ieder van jullie noemt het een nachtmerrie. Gek genoeg ervaar ik dat niet zo. Ja wanneer ik het verhaal zelf onder elkaar lees denk ik ook jemig wat een ellende.
Maar ik ben er door heen gegaan, het overkwam mij gewoon. Ik ben wel boos, boos op het streek ziekenhuis door hun nalatigheid. Ik heb in 2014 mijn eerste mri gehad en daarop was al te zien dat alles geïnfecteerd was. Iets wat ze nooit gezien hebben of benoemd, sterker nog wat mee gedaan.
De 2e mri was deze zomer en daarop was hetzelfde beeld te zien. In Amsterdam hebben ze het overduidelijk eruit kunnen halen.

Ook tijdens de bevalling hebben ze gewoon niet snel genoeg ingegrepen. Ik heb 2 uur moeten persen en mijn zoontje zat vast. Nu als ik dan terug kijk denk ik oprecht, waarom heb ik geen keizersnede gehad?
Daarbij heb ik een verleden met misbruik en de professor vermoed dat dat ook heel erg mee speelt met de pech die ik heb gehad. Dus wie mag ik als schuldige aan wijzen voor dit alles? Want daar heb ik zo sterk behoefte aan. Ik bereik er niks mee hoor maar het sust mijn nare gevoel.

Momenteel gaat het, ik pak weer opnieuw consequent mijn pijnstilling en ik ga vandaag mijn werk weer bellen en overleggen. Ik wil graag het nieuwe jaar weer iets van werkzaamheden doen. Mits ik veilig op het werk kan komen uiteraard. 27-12 moet ik terug naar Amsterdam voor de controle.
Kerststress?? Hé de kerstman zegt niet voor niks HO HO HO

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers