Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Luisterboeken

<<

Girli

Gebruikers-avatar

Kerstmuts

Berichten: 2157

Geregistreerd: 06 Sep 2013 15:20

Bericht 06 Dec 2017 21:23

Luisterboeken

Luisteren jullie wel eens naar boeken?

Het lijkt me aan de ene kant een fijne manier van “lezen”, maar ik merk ook dat ik erg snel ben afgeleid en dan niet meer luister.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Piek

Berichten: 426

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 06 Dec 2017 22:01

Re: Luisterboeken

Ik heb de 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, als poscast geluisterd. Kwam elke week en nieuw half uur online, ik vond het erg leuk. Verloor m'n aandacht wel eens, maar dan luisterde ik dat stuk opnieuw (of niet).
<<

Quizzle

Gebruikers-avatar

Kerstmuts

Berichten: 2163

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:35

Bericht 07 Dec 2017 09:44

Re: Luisterboeken

Ik luister al jaren alle boeken van Harry Potter (gelezen door Stephen Fry) in het Engels. Echt heel fijn.

Ik vind het wel alleen fijn als de persoon die de boeken voorleest een voor mij prettige stem heeft, en dat is echt niet altijd.
Tel est mon destin
Je vais mon chemin
Ainsi passent mes heures
Au rythme entêtant des battements de mon cœur

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers