Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Mannen Gisteren mijn vriend op pad gestuurd voor de boodschappen, komt hij thuis met Monchou zacht & luchtig in plaats van die kleine verpakkingen. Kan ik deze ook gebruiken voor Monchoutaart of is hij te slap? Lekker duur foutje, grrrr.
Hahahaha de schat stond alweer in de supermarkt om nieuwe te halen en toen belde hij.. Dus zei ik nee het hoeft niet meer, volgens het yesforum kan je dat ook gebruiken Maar dat het beter is, nee dat krijgt hij zeker niet te horen hoor Is veel te goed voor zijn ego hahaha.
Ik vind de Monchou Luchtig en nog wat, beter te gebruiken. Maar ik vind het wel minder van smaak. Maar ik verwerk het dan ook nergens in en ik denk dat dit echt wel een verschil maakt voor het eindresultaat.
Ik vond hem iets minder stevig en dat kwam de taart niet ten goede. Voor de volgende keer gebruik ik dus weer de normale Monchou. Smaak was prima, maar er zat ook nog witte chocola en fruit in/op dus dan is het al minder overheersend.