Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Ervaringen met NLP

<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1534

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:49

Bericht 29 Jan 2019 19:34

Ervaringen met NLP

Door wat ik ervan gehoord heb, ben ik razend enthousiast!

Maar.... 1. De kosten en 2. Hoe ga ik dat in hemelsnaam inplannen met m’n baan én als ‘single mom’?
Ik denk niet dat m’n werkgever hiervoor open staat, maar dat ga ik morgen wel aankaarten. Zal ook zeker in hun voordeel zijn! Maar met het huidige lerarentekort vrees ik ervoor...

Mijn vraag is dus niet óf ik het überhaupt kan/zal gaan doen hoor, maar ik ben benieuwd naar ervaringen. Welke cursus heb je gevolgd en waarom, wat heeft het je opgeleverd (qua werk of ook privé?) etc. etc.
Wat kan ik verwachten op een gemiddelde trainingsdag?
<<

Ysa

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 640

Geregistreerd: 08 Dec 2013 12:23

Bericht 29 Jan 2019 20:00

Re: Ervaringen met NLP

Ik ben net begonnen met een incompany traject NLP en ik ben erg enthousiast. Het wordt overigens gegeven door de directeur van onze organisatie (tevens trainer op dat gebied) en dat vind ik wel dubbel. Een onbekende is toch fijner denk.

Mijn man heeft vorig jaar een twee daagse gedaan via zijn werkgever en was erg enthousiast. Communicatie is voor hem soms lastig en het heeft hem handvatten gegeven om dit anders aan te pakken.

Ik heb overigens enkele maanden geleden ook een training Transactionele Analyse gevolgd. Ook super waardevol. Veel overlap met NLP denk ik. Ook echt een vrouw met kennis en kunde. Mocht je haar naam willen weten (zit in het midden van het land), PM mij dan even.

Mijn werkgever heeft trouwens opleidingsbudget voor de werknemers, heb jij ook niet zoiets? Bij mijn man werd het ook volledig vergoed vanuit zo'n budget.
<<

Rejoy

Noob

Berichten: 88

Geregistreerd: 15 Dec 2018 23:18

Bericht 29 Jan 2019 20:02

Re: Ervaringen met NLP

Misschien moet je iets meer informatie geven. Je werkt nu in het onderwijs en je wilt graag een cursus opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren doen?

Als je in het onderwijs werkt, moet je als het goed is een opleidingsbudget hebben, of anders ruimte in je jaartaak.
<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1534

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:49

Bericht 29 Jan 2019 21:57

Re: Ervaringen met NLP

Rejoy:
De cursus die ik op het oog heb kost bijna €3000,- en is een 16-daagse cursus verdeeld over 2 maanden tijd geloof ik. Heb nu 2 mensen gesproken die díe cursus hebben gedaan en die zijn zó enthousiast. En die hebben er zoveel aan in hun dagelijkse praktijk, zijn daar echt positief door veranderd.

Ik weet dat er geld voor beschikbaar is, maar hoe of wat geen idee. Dat ga ik deze week informeren.
<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1534

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:49

Bericht 29 Jan 2019 22:14

Re: Ervaringen met NLP

Ysa bedankt voor je reactie!
Een tweedaagse zal al weer veel sneller haalbaar zijn dan een 16 daagse natuurlijk.
Die andere die je noemde die overlap heeft met NLP zal ik ook in gedachten houden.
<<

Misoe

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 390

Geregistreerd: 22 Jun 2017 12:15

Bericht 30 Jan 2019 10:21

Re: Ervaringen met NLP

Het is geen NLP, maar wel zoiets. Ik doe momenteel een online thuis cursus in mindset.
Als alleenstaande werkende moeder kan ik ook niet zomaar een paar dagen op cursus. Maar ik kan wel elke ochtend een half uurtje eerder opstaan dan de kinderen. In dat half uurtje ben ik bezig met mijn mindset cursus, journallen etc.
Ik doe het nu 3 weken, en het brengt mij nu al zoveel. Dat ik enorm blij ben ermee gestart te zijn en elke ochtend met gemak uit bed spring om aan de slag te gaan.

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers