Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Verzorgingsproducten

<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:55

Bericht 22 Sep 2013 11:49

Verzorgingsproducten

Welke verzorgingsproducten gebruik je voor je gezicht, lichaam en haar? Wat mag er écht niet ontbreken volgens jou? Welke producten heb je altijd in huis? En met welke producten 'verwen' je jezelf eens af en toe? Heb je nog echte musthave tips op het gebied van huidverzorging?

In de douche heb ik een reinigingsmousse staan, daarmee reinig ik mijn gezicht tijdens het douchen (en verwijder zo dus ook eventueel make-up). Voor mijn lichaam gebruik ik nu nog douchecrème van Tahiti (uit Frankrijk meegenomen). Shampoo en crèmespoeling heb ik eigenlijk altijd van Fructis Garnier. Na het douchen smeer ik een gezichtscrème. Het merk varieert nogal, het ligt een beetje aan mijn budget op het moment dat ik een nieuwe moet kopen. Mijn favoriet is dagcrème van Clarins. Momenteel heb ik een potje van Olaz staan. Mijn lichaam smeer ik niet altijd in. Als ik er eens de tijd voor neem gebruik ik een bodylotion van de Hema (met 'dead sea minerals'). Deze bodylotion heb ik altijd standaard in huis, die vind ik erg lekker ruiken.

Als ik mezelf eens 'verwen' met een luxeproduct doe ik dat graag met producten van Clarins (crème), Clinique (mascara) of Chanel (crème). Ook koop ik af en toe wat verzorgingsproducten van Rituals. Vooral de douchefoam daarvan vind ik heerlijk.
<<

Anoniem4

Bericht 22 Sep 2013 11:52

Re: Verzorgingsproducten

Ik heb altijd vrij standaard dingen, ben niet echt van de crèmes. Onder de douche gebruik ik een gezichtsscrub van Vichy en lichaamsscrub van Rituals.
Shampoo, conditioner en masker zijn van Gliss Kur. Douchegel is van kruitvat, die ruikt zo lekker naar kokos.
De enige crème die ik gebruik is old skool nivea.

Als ik mezelf trakteer op iets is het roze lippenstift.
<<

Anoniem29

Bericht 22 Sep 2013 12:09

Re: Verzorgingsproducten

Eens denken.

In de douche is het van alles wat. Het meeste gebruik ik Dove denk ik. En dan de winter variant. Die is zo lekker. Met Sinterklaas vraag ik vaak Rituals douchemousse of olie. De Happy Buddha vind ik heel lekker (die had ik van de zomer mee op vakantie). En die limited edition van Under a Fig tree bij de Bijenkorf. Al weet ik niet of ze die nog hebben. Ik hou wel echt van een rijkelijk/dik douche spul. Romig!

Qua gezichtsproducten gebruik ik Bioderma. Dit is sinds een dik half jaar nieuw in Nederland en wordt veel gebruikt achter de schermen bij Fashionweeks. Dat moest ik natuurlijk proberen haha. Ik heb de Bioderma Sensibo om 's avonds mijn gezicht mee af te nemen met een watje en in de douche gebruik ik de gel van Bioderma Sebium. Ik vind dit echt hele fijne producten.

Qua dagcreme ben ik nog steeds zoekende. Op het moment gebruik ik die van Estee Lauder maar daar ben ik niet kapot van. Ik vond de Niveau Aqua Sensation volgens mij best prettig, dus die ga ik denk ik nog een kans geven. Ik heb ook wel eens een tester gehad van een hele dikke Chanel creme, maar helaas is een potje 75 euro en dat heb ik er op het moment echt niet voor over.

Mijn shampoo en conditoners en andere haarproducten zijn allemaal van TIGI.

In heb een scrubhandschoen maar die gebruik ik alleen in de zomer. Scheermesjes heb ik vaak die wegwerp, maar ik zag dat ze volgende week Gilette voor 50% in de aanbieding hebben bij Etos, dus ga ik denk ik weer een Venus kopen. Toch een stuk prettiger voor down under ;)

Qua Make Up ben ik fan van MAC (oogschaduw), Dior (mascara), NARS (Blush), Rimmel (Foundation). Sowieso de betere merken. Ik merk gewoon echt dat daar verschil in zit.
<<

Anoniem29

Bericht 22 Sep 2013 12:11

Re: Verzorgingsproducten

Ik lees nu mijn stukje na en ik ga gelijk qua dagcreme zoeken bij Bioderma. Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht :D
<<

Elysia

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 371

Geregistreerd: 14 Sep 2013 10:40

Woonplaats: Ergens in Zeeland

Bericht 22 Sep 2013 12:16

Re: Verzorgingsproducten

Sinds ik weer een wasbak in de badkamer heb gebruik ik weer veel meer verzorgingsproducten.
Ik merk ook echt meteen dat mijn huid beter word nu.
's Ochtends gebruik ik altijd een facewash (nu gewoon een simpele van Kruidvat voor de droge huid) en dan een dagcremé van Garnier. In de avond reinig ik mijn gezicht met reinigingsmelk en tonic (ook van Kruidvat) en gebruik ik een nachtcremé van ik geloof Dove.
Ik wil nog wel een goede vervanging vinden voor de Kruidvat producten, ze werken prima maar ik merk nog steeds dat ik een wat droge huid heb. Vooral nu het wat kouder word.
Verder doe ik elke week even 'tutten' met scrubs maskertjes etc. Hiervan heb ik eigenlijk veel verschillende merken en ik zou ook even niet uit mijn hoofd weten welke precies.
Na het douchen moet ik me sowieso altijd insmeren met bodylotion, vooral in de herfst/winter, ook vanwege een droge huid. Hier heb ik ook verschillende merken van, maar vaak vind ik Dove bodylotions het fijnste.
Shampoo gebruik ik altijd Syoss voor gekleurd haar, conditioner ook, en qua douchegels wissel ik heel erg.
Ik gebruik nu voor overdag een douchegel van Nivea, iets van Free time? Hij ruikt erg lekker in ieder geval. En voor in de avond Aroma therapy van Palmolive. Ook erg fijn!

Ik gebruik dus geen dure merken eigenlijk. Ik vind de producten van Rituals en the Body Shop wel erg fijn, maar vind ze vaak toch wel behoorlijk duur dus ik ga meer voor budget :P.
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3624

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 22 Sep 2013 13:11

Re: Verzorgingsproducten

Ik gebruik de reinigingsproducten en dagcrème van Philosophy. Ik heb nu ook de nachtcrème gekocht (die is nieuw) maar ik maak eerst mijn oude nachtcrème van Anayake op. Ik gebruik een serum van Estee Lauder voor onder mijn nachtcrème.

Qua haarverzorging heb ik geen vast merk. Ik heb een tijdje veel producten van Tigi gebruikt en ben nu eigenlijk op zoek naar een ander merk. Ik gebruik nu tijdelijk Aussi volume shampoo maar ik vind deze niet zo fijn. Ik heb ook een haarmasker van Aussi wat ik wel fijn vind. Die gebruik ik wekelijks.

Voor mijn lichaam gebruik ik op dit moment de douchefoams van Rituals. In de ochtend gebruik ik de bodylotion voor onder de douche van Nivea en 's avonds gebruik ik een bodybutter van de Bodyshop, Sabon of Rituals. Lichaamsscrub gebruik ik van Sabon. Dat vind ik echt de lekkerste scrub die er bestaat :heart: De scrub is wel vrij prijzig daarom koop ik deze niet vaak en ben ik er zuinig mee. Lush badproducten vind ik altijd fijn om te gebruiken maar koop ik niet vaak. Die vraag ik met verjaardagen/kerst/sinterklaas.
<<

Anoniem29

Bericht 22 Sep 2013 13:19

Re: Verzorgingsproducten

@ Isabel, producten van Label M zijn ook heel fijn. Die komen ook van Tony & Guy. Vooral de Oat & Honey shampoo is zo lekker!
<<

mida4you

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2029

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:54

Bericht 22 Sep 2013 17:31

Re: Verzorgingsproducten

Deze serie en dan voornamelijk de gezichts creme. Ik heb de creme een keer gekocht in Spanje ( het is een spaans merk ) en sindsdien wil ik geen andere gezichtscreme meer, er zit heerlijke aloe vera in. Dit product is ook alleen maar te verkrijgen in Spanje of online.

Afbeelding

En deze bodycreme van rituals
Afbeelding
Z. 3 augustus 2010 & A. 23 augustus 2013
<<

Mochi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 275

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:26

Bericht 22 Sep 2013 17:39

Re: Verzorgingsproducten

Mijn gezicht maak ik iedere avond schoon met een reinigingsdoekje van Nivea, daarna gebruik ik de pure and natural herstellende nachtcrème van Nivea. Diezelfde crème heb ik ook als dag variant. Qua make-up heb ik alle poeders en smeerseltjes van Clinique, de rest wil nog wel eens wisselen van merk.
Shampoo heb ik nu van Guhl maar niet altijd. Ik gebruik douchegel en bodylotion van Therme en af en toe heb ik een faom van Rituals. Haarlak en mouse altijd van Wella.
<<

Anoniem321

Bericht 22 Sep 2013 17:46

Re: Verzorgingsproducten

Ik ben niet zo van de verzorgingsproducten moet ik eerlijk zeggen. Ik heb een tijd lang dag en nachtcreme gehad. Eerst van biodermal en daarna een tijdje van de hema. Tegenwoordig gebruik ik voor mijn lichaam en gezicht de nivea soft creme en voor mijn handen ambachtscrème, die haal ik bij de karwei.. Dat was het eigenlijk wel.
<<

Zwilling

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 596

Geregistreerd: 03 Sep 2013 10:49

Bericht 22 Sep 2013 21:02

Re: Verzorgingsproducten

Onder de douche gebruik ik "Say yes to carrots". Shampoo van Lush "Big" of van Vichy tegen itchy scalp.
Gezicht was ik met schapenzeep, en voed ik met Argan Olie koudgeperst of Weleda dagcreme. Mijn lichaam smeer ik in met cocosolie.
Ik probeer zo puur mogelijk, in verband met allergieen maar ik 'val' vaak voor mooie verpakkingen of geurtjes...
Afbeelding
<<

Ilovethe90s

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3154

Geregistreerd: 03 Sep 2013 22:14

Bericht 22 Sep 2013 21:22

Re: Verzorgingsproducten

Dagcreme: Youth Code van L'oreal
Nachtcreme: Youth Code van L'oreal
Shampoo & conditioner: meestal van Goldwell of L'oreal
Douchegel: geen vast merk
Bodybutter: er staat altijd standaard een pot white lotus van Therme
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3624

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 23 Sep 2013 21:18

Re: Verzorgingsproducten

Intoxicated schreef:@ Isabel, producten van Label M zijn ook heel fijn. Die komen ook van Tony & Guy. Vooral de Oat & Honey shampoo is zo lekker!


Oh, dan ga ik daar eens naar kijken. Bedankt voor de tip!
<<

Valerie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 653

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:25

Bericht 24 Sep 2013 08:51

Re: Verzorgingsproducten

Shampoo en conditioner: wisselend, heb hier nog steeds geen holy grail van helaas.
Douchegel: Yes to carrot, tomatenversie (zitten geen agressieve reinigers in zoals SLS. Ideaal omdat hier mijn huid niet van uitdroogt.
Luxe douchegel: Douchefoam Hammam van Rituals (ruikt heerlijk maar vol met SLS, gebruik ik alleen af en toe om mezelf te verwennen).
Dagcrème: Olaz parfumvrije dagcreme (kan niet tegen veel soorten dagcrèmes, en tegen deze wel).
Scheren: Gamilia Secret soapbar gebruik ik als scheergel (vol verzorgende bestanddelen) en Venus van Gilette scheersysteem.
Reinigen: Olaz Oogmake-up reiniger en gewone reiniger.
Bodylotion: Bodybutter van the Body shop met shea butter (heel voedend)
Tandpasta: Sensodyne
Deoderant: Dove silk dry
Haarspray: Ellnet
Overig haarspul: wisselend
Make happy memories
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11843

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 24 Sep 2013 09:31

Re: Verzorgingsproducten

Douchegel: Dat wat in de aanbieding is. Mijn Dove is net op en nu heb ik nog wat van Kneipp en Rituals staan
Shampoo: Idem Dito. Nu een shampoo van de Action staan.
Scheermesjes: Gilet women.
Dagcrema: Ik heb nivea staan, maar dat heb ik al maanden niet meer gebruikt.
Schoonmaken: Een set van Rituales, maar ook deze gebruik ik zelden.

Verder heb ik niet echt veel verzorgingsproducten. Ik ben nogal lui daarin, maar mijn gezicht heeft het ook niet echt nodig.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Anoniem19

Bericht 24 Sep 2013 10:05

Re: Verzorgingsproducten

Shampoo en conditioner: Andrelon Veerkracht, ik krijg snel allergische reacties op shampoo dus ik ben blij dat ik iets gevonden heb wat niet irriteert.
Douchegel: Ik wissel weinig van douchegel, ook al vanwege overgevoeligheid. Momenteel gebruik ik Cinnamon Buns van Philosophy.
Luxe douchegel: Ik word echt blij van de foams van Rituals maar er zit zo ontzettend veel parfum in helaas. Dus alleen af en toe.
Dagcrème: Kiehls Ultra Facial Cream, fijn licht en luchtig!
Nachtcreme: Hope in a Jar Dry skin van Philosophy
Oogcreme: Kiels Eye Cream with Avocado
Scheren: De goedkopere blauwe mesjes van Gilette en simpele shampoo van mijn vriend (reageer niet fijn op scheerschuim)
Reinigen: Oogreinigen met Klorane oogmakeup remover, Purity van Philosophy als facewash, de restjes doe ik met Bioderma micellair water.
Bodylotion: Body Butter van de Body Shop :heart: Ik moet mijn perzik kind eerst opmaken maar ik heb al een nieuwe: Satsuma, oh my god die ruikt zo heerlijk.
Tandpasta: prodent
Deoderant: Dove eh green iets, green tea? Een roller in ieder geval.
Haar: Protecting Mist van Toni and Guy, verder niks.
Masker: Ohhhh het verse masker van Lush met Oatmeal, Oatafix heet het geloof ik. Liefde :heart:
<<

Anoniem29

Bericht 24 Sep 2013 10:44

Re: Verzorgingsproducten

Ooooh nou ben ik bneieuwd naar dat verse masker met Oatmeal. Ik hou van die geur!

Sowieso gebruik jij echt lekkere dingen waarvan er heel veel op mijn wishlist staan haha.

En jaaah nog een Bioderma gebruikster. Ik vind het zo ontzettend fijn :D
Wil nu de dagcreme gaan proberen. De light variant.
<<

Anoniem19

Bericht 24 Sep 2013 10:49

Re: Verzorgingsproducten

Intoxicated schreef:Ooooh nou ben ik bneieuwd naar dat verse masker met Oatmeal. Ik hou van die geur!

Sowieso gebruik jij echt lekkere dingen waarvan er heel veel op mijn wishlist staan haha.

En jaaah nog een Bioderma gebruikster. Ik vind het zo ontzettend fijn :D
Wil nu de dagcreme gaan proberen. De light variant.


Ohhh my dat moet je echt proberen inderdaad, ik kreeg zin om mijn masker op te eten :P Jammer dat ze maar zo kort houdbaar zijn, maar wat ik nu doe is de helft invriezen en later weer ontdooien.

Ik wil trouwens echt weer eens naar Londen voor skin care en makeup en VOORAL naar Amerika want daar is alles zoveel goedkoper. En er is veel meer. In NL lopen wij wat dat betreft echt nog achter meh :nopompom:
<<

Anoniem75

Bericht 24 Sep 2013 11:32

Re: Verzorgingsproducten

Ik gebruik :

Dag en nacht creme van Olaz
Shampoo Andrelon die witte fles zacht voor je hoofdhuid met volume
Conditioner van Schwarzkopf voor statisch haar (ik kan echt niet zonder deze conditioner!)
Haarmasker gebruik ik zelden maar ik heb een tube van Andrelon 1 minuut masker Care & Repair
Verschillende douchegels. Een van mijn favo's is de olie van Nivea
Deodorant gebruik ik van Rexona cotton dry of Nivea dry
Bodylotion blauwe blik van Nivea
Tandpasta meestal de gel van Prodent
Mondwater van Listerine Zero
Scheergel gillette Satin voor de gevoelige huid en scheermes Gillette Venus
Scrubcreme voor gezicht van Trekpleister merk
Facewash van Biodermal
Make-up remover van L'oreal die is ook speciaal voor lenzendragers
Lenzenvloeistof eigen merk Hans Anders

En ik heb nog een pot kokosolie die ik voor verschillende dingen gebruik zoals voor m'n benen na het scheren, soms als nachtcreme, lippen balsem etc
<<

Anoniem 82

Bericht 24 Sep 2013 12:15

Re: Verzorgingsproducten

Shampoo en conditioner: wisselt, maar vaak Fructis of Andrelon Puur.
Douchegel: Dat wisselt echt elke keer, heb geen vaste geur of merk.
Luxe douchegel: rituals, maar die vind ik vaak toch te duur, dus vaak heb ik die niet.
Dagcrème: Hydreane legere van La Roche Posay
Nachtcreme: Geen, gebruik meestal de dagcrème daarvoor, aangezien ik nog steeds niks goede gevonden heb voor de vette huid.
Scheren: goedkope roze mesjes van de Action icm douchegel, scheerschuim irriteert me vaak.
Reinigen: reinigingsdoekjes van Etos, en facewash van La Roche Posay (Effaclar)
Overig gezicht: Effaclar lotion van la Roche Posay, en daarvan ook Effaclar duo crème, ivm onrustige huid / acné
Bodylotion: Van alles en nog wat, Rituals is favoriet. Al koop ik nooit bodylotion, krijg er vaak zat eentje met verjaardag of feestdagen en gebruik ze amper.
Tandpasta: zendium
Deodorant: Een roller, de laatste tijd meestal van Fa

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers