Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Verhuizen

<<

Lexi

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1688

Geregistreerd: 13 Jul 2015 08:12

Bericht 15 Jul 2018 11:24

Verhuizen

Wij willen volgend jaar in de zomervakantie gaan verhuizen. Maar mijn zoon kan nogal slecht tegen veranderingen en zal dan naar een nieuwe school moeten omdat de nieuwe woonplaats een uur verderop is. Hij wil ook echt niet verhuizen maar hij weet nog niet dat we dat waarschijnlijk wel echt gaan doen. Hebben jullie tips om je kind zo goed mogelijk voor te bereiden?

Ik wil sowieso met hem samen op de nieuwe school gaan kijken natuurlijk (dat zal dezelfde soort school worden als nu). De omgeving kent hij al omdat mijn ouders er wonen. Hij kent een paar kindjes, daar wil ik hem vast wat vaker mee laten spelen zodat hij daar al vriendjes heeft in de buurt. Hij zal mogen helpen met zijn nieuwe kamer enz. Maar misschien zijn er nog andere dingen die ik kan doen om hem goed voor te bereiden en het iets makkelijker voor hem te maken.
2010 2012
<<

Anoniem236

Bericht 15 Jul 2018 11:54

Re: Verhuizen

Zijn kamer door hem laten inrichten. Zelf behang of kleuren laten kiezen, nieuwe decoratie, spullen in laten pakken
<<

Anoniem239

Bericht 15 Jul 2018 12:14

Re: Verhuizen

Als het pas volgend jaar is dan zou ik nu nog even wachten met vertellen. Duurt nog zo lang dan voor een kind. En als jullie concreet dingen moeten gaan doen voor het huis hem er bij betrekken.
<<

Anoniem294

Bericht 15 Jul 2018 17:44

Re: Verhuizen

Hé, wat goed! Gaan jullie er toch voor? Hoop dat het jullie net zo goed gaat bevallen als bij ons!

Zijn de vakanties tegelijk met nu? I en N zijn vorig jaar in de meivakantie vast een dagje geweest zoals je misschien nog wel weet en toen waren ze gelijk om. Anders waren we misschien wel vaker gegaan maar qua afstand was dat niet echt te doen en ze hadden het niet echt nodig.
Maar sinds de meivakantie hebben hun ook weer een nieuw meisje in de klas en zij kwam sinds de voorjaarsvakantie elke week 1 dag meedraaien. Misschien kun je daar wat mee?
<<

Lexi

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1688

Geregistreerd: 13 Jul 2015 08:12

Bericht 15 Jul 2018 17:53

Re: Verhuizen

Coco, ja als alles kan met de hypotheek dan gaan we eindelijk :smile:

Ze zouden sowieso dan een paar dagen mee moeten draaien op die school voordat ze toegelaten worden dus dan kunnen ze gelijk wennen. Voor J. lijkt me volgend jaar zomer het beste omdat hij dan toch al naar een nieuwe klas moet. Maar goed dat moet dan wel net uitkomen met het huis enz. Anders zou vast elke week een dagje misschien wel een idee zijn, qua afstand is dat voor korte tijd wel te doen.
2010 2012

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers