Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Valentijnsdag

13 Feb 2018 08:35

Gaan jullie er iets aan doen?
Ik heb een kaart gekocht en die moet ik straks nog even schrijven en met een lippenstiftkus op de bus doen.
En een leuk schaaltje waar ik bonbons op doe, want mijn vrouw is gek op chocolade en bonbons.

Eerst wilde we uit eten gaan, maar we zetten onze traditie voort; we gaan gourmetten (met de kinderen) :smile:

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 08:39

Dat laatste klinkt gezellig Dora.
En wat lief dat je er iets aan doet voor je vrouw wat ze leuk vindt.

Wij doen er niet aan. We gaan vaak genoeg lekker uiteten en ik geef niet echt om andere commerciële dingen omdat het valentijn is. Ik heb wel net mooie gezichtscreme van m'n man gekregen toen ie van zakenreis terug kwam en dat vind ik dan leuk maar ik hoef niet persé iets voor Valentijn. We gaan wel vrijdag uiteten maar met schoonzus en zwager.

Weet je wat het ook is. Ik kom al heel gauw op dingen die met eten te maken hebben, lekker uiteten, lekkere hapjes, leuke artisinale producten. Dat is aan ons besteed. Maar niet altijd even handig als je op de lijn wil letten. Dus dit soort dingen probeer ik juist dan ook beetje te vermijden.

Edit oh en hij appt net dat ie alvast m'n auto heeft gekrabt. Dat mag ie met valentijn ook wel doen :angel:

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 08:48

Ik heb een kaart gekocht voor mijn ouders die verdienen momenteel wel iets liefs. Die heb ik net gepost met een kus postzegel erop.

En wij gaan morgen avond pizza eten van de pizzaria heb ik zoveel zin in. Aangezien ik toch maar een stukje hoef delen we hem romantisch haha

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 08:49

Ik ga met een vriendin naar de film, haha. Zitten we vast tussen allemaal stelletjes :)

Wij doen er ook niks aan verder, ik vind het geen speciale dag of speciaal moment.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 08:49

Traditie getrouw doen wij er wel altijd iets aan. Mijn vriend is dan een enorme romanticus, dus ieder jaar staat er wel een grote bos bloemen voor me klaar. Vaak met een reep Tony erbij. Ik was het eigenlijk alweer beetje vergeten, maar hij liet me er gisteren niet mee weg komen. Hij vroeg wat we gingen doen en wilde de avond voor ons tweeën houden.

Komt beetje omdat we allebei hele warme herinneringen hebben aan onze eerste Valentijn samen. Toen waren we nog zo verliefd, had ik lekker gekookt en me mooi gemaakt. Hij kwam binnen met een bos bloemen, kaarsjes en ik had toen lekker gekookt. Ik kan me die avond ook nog zo goed herinneren, dus dat is de aanleiding dat we ieder jaar er wel echt aandacht aan besteden.

We kopen geen cadeaus voor elkaar. Maar we zorgen wel voor even wat extra's. Dus ik denk dat ik wat hapjes ga maken en dat we dan lekker de avond alle telefoons en ipads wegleggen en gewoon samen zijn.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 08:51

Wij doen er nooit wat aan, maar het is de trouwdag van mijn ouders en ik bedenk me net dat ik nog niets voor hun heb..

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 09:11

Ik heb er niets mee en vriend ook niet. Het zou in ons beide niet eens opkomen om wat te doen. Dat verhaal van Caro vind ik wel heel lief en leuk!

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 09:12

Eigenlijk doen we er nooit wat aan. Maar omdat mijn vriend best wel een pittig jaar achter de rug heeft, heb ik gereserveerd bij een restaurant en laat ik morgen een giga bos bloemen op zijn werk bezorgen. :ja:

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 09:18

Nee wij doen er niets aan, al krijg ik soms wel een bos bloemen of chocola van m'n vriend.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 09:19

Mijn man en ik sturen elkaar ieder jaar sowieso een kaartje. Ik zag al een afschrijving van Greetz voorbij komen. :smile: Ik zal straks ook nog iets van chocolade kopen. Mijn opa en oma sturen ons altijd een kaartje en wij hun. Zo lief!

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 09:43

Meestal doen we er niets aan, maar bedacht me net dat ik wel even een nieuw geurtje voor hem kan kopen omdat hij het nu even heel erg lastig heeft. Toevallig heeft hij morgen een dag vrij genomen om samen naar Deventer te gaan, dus we zijn wel lekker de hele dag samen en zullen vast 's avonds ergens een hapje gaan eten.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 09:59

Ik heb een pakketje van rituals gekregen van mijn man afgelopen weekend. Alvast voor valentijn.
Voor hem heb ik een lief kaartje geschreven.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 10:09

Nee, wij doen er niet echt iets aan. We hebben sowieso geen oppas om uit eten te gaan o.i.d. Misschien neem ik wel iets leuks mee voor mijn man, bloemen of chocola.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 10:19

Gezellig Dora!

En Bisq wat lief. Veel plezier in Deventer!

Wij gaan wokken ook omdat we 5 februari 4 jaar samen waren... En ik heb wat leuke dingen gepland, zoals een lekkere lunch. Ook schrijf ik nog een kaart.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 11:08

Wij doen er nooit iets aan.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 11:21

Ondanks dat ik het commerciële “onzin” vind, vind ik het wel altijd leuk iets te geven / te krijgen / iets te doen :-)

Heb voor vriend een boxershort van the Simpsons gekocht (zeeman heeft die elk jaar met Valentijn en kerst) dus koop deze elke keer als geintje en een speciaal biertje met een leuke naam
Hij moet vannacht al vroeg beginnen dus doe in zijn tas een doosje Valentijns bonbons en een kaartje
Laatst gewijzigd door Anoniem244 op 13 Feb 2018 13:24, in totaal 1 keer gewijzigd.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 11:39

Ik koop al 8 jaar lang een foute Valentijnsboxer, dus die heb ik weer gekocht met hartjes chocolaatjes en een kaartje, en namens zoon als grapje een i love papa slab. Ik krijg denk ik bloemen haha.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 12:39

Hij krijgt van mijn dochter een kaart met 'papa, ik hou van je' met een foto van hun samen in de vakantie.
Verder doen we er niet aan.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 15:47

Wij doen er niets aan.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 15:54

Wij gaan uit eten en ik bak in de ochtend als verrassing pannekoeken voor m :) meestal krijg ik een kaartje en bloemen.

Ik vind het trouwens heel leuk om er iets aan te doen en even stil te staan bij je gevoelens en die ook te uiten! Word zelfs een beetje kriegel van mensen die roepen dat t commercieel gedoe is en er daarom niks aan doen. Een kaartje of een blommetje krijgen is enig!

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 16:01

Ik weet eigenlijk nooit of wij ‘er aan doen’ of niet, volgens mij soms wel en soms niet. Dit jaar wel: ik kook morgen voor hem en heb lekkere wijn klaar staan. En hij krijgt een fles Aperol want daar houdt hij van. En ik krijg van hem Plenty More van Ottolenghi.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 16:05

Wat ga je nu koken? Ik kreeg alleen maar te horen 'kook iets leuks'. Iets leuks dus. Dat is de opdracht.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 16:17

Ik kook iets leuks! Hete garnalen met citroen en spaghetti met tomaat, aglio, olio en rode peper, en rucola. Leuk genoeg denk je voor jullie?

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 16:20

Nou! Eigenlijk is dat echt exact wat ik zoek! Drie jaar geleden begon het namelijk ook met garnaaltjes en knoflook. Dus ik zie ook nog een link ook.

Zo leuk dit.

Re: Valentijnsdag

13 Feb 2018 19:33

Ik kreeg vanavond een prachtige bos bloemen, en deed zelf een kaartje op de bus. En morgen vind ie in zijn werktas als het goed is een lief briefje met hartjesnoepjes :love:
Plaats een reactie