Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Roaccutane

<<

Claire****

Kletskop

Berichten: 729

Geregistreerd: 24 Jun 2016 14:45

Bericht 02 Mei 2017 20:39

Re: Roaccutane

Ben heel blij voor je! Zo goed dat je hebt doorgezet. Je gaat jezelf zo dankbaar zijn over een tijdje. Dan kan je weer heerlijk met je handen over je gezicht wrijven zonder pijn te hebben. Het is je gegund!
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Bruce Willis

Berichten: 6939

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 07 Mei 2017 10:03

Re: Roaccutane

Ach jeetje Lieve Feline, ik lees dit topic eigenlijk nu pas voor het eerst. Het is me dus helemaal ontgaan dat je zo'n ongelukkige periode hebt doorgemaakt. Fijn om te lezen dat je in een stijgende lijn lijkt te zitten, zowel qua huid als qua psyche. Ik vind je een stoere, knappe chick en ik hoop dat je dat zelf ook gauw zult terugzien. :hug:
28 april 2015 - Your first breath took ours away..
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1722

Geregistreerd: 22 Feb 2015 15:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 20 Mei 2017 08:37

Re: Roaccutane

Hoi Feline, hoe gaat het met je huid nu? Hoop dat het weer een stukje beter gaat!
Never let your fear decide your fate.
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1324

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 21 Mei 2017 06:44

Re: Roaccutane

Wat een lief berichtje Lady en lief dat je ernaar vraagt Scandic'

Het gaat wel ok! Telkens als het iets beter lijkt te gaan komen er toch weer nieuwe ontstekingen bij. Vrij pijnlijke weer op m'n rug en wat kleinere op m'n gezicht. Heb helaas vrij diepe littekens nu, heel erg zonde. En m'n armen en benen zien er zo uit.. doet ook best veel pijn soms:

Afbeelding

Maar het is lente en ik heb een hond om mee te wandelen dus over het algemeen ben ik best vrolijk! Moet wel spiegels vermijden. Dat vergat ik vorige week even en toen kwam ik huilend thuis uit de stad.
Vorige

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers