We hebben zo'n beetje hetzelfde doel geloof ik Alibi.
Ben ook wel een beeje klaar met alles bijhouden en wil weer leren op mijn gevoel en gezond verstand te vertrouwen.
Vandaag voor het eerst zelf baba ganoush gemaakt, was erg lekker. Moet even uitzoeken of het misschien ook in te vriezen valt, want nu heb ik voor vier porties broodbeleg driekwartier de oven aangehad en da's toch een beetje zonde.
Verder weer veel nieuwe blogs over gezonde voeding aan mijn bloglovin' toegevoegd, altijd fijn wat inspiratie om gezond te kunnen variëren.
Ik eet vandaag:
O: havermoutpap met banaan, cacao en walnoten (elke ochtend, ik vind het zo ontzettend lekker)
T: kopje ristretto (met suiker, dat is mijn dagelijkse zonde en ik geniet er met volle teugen van
) en restje brinta met cacao en rozijnen van zoon
L: twee boterhammen (altijd zelfgebakken bio volkoren gistbrood) met baba ganoush en een met casselerrib, een kwart zoete puntpaprika (de rest heeft m'n jongste weggekauwd
), bakje magere kwark met rozijnen
T: een peer en een kiwi, wat noten en pitjes
A: spinaziestamppot met ribkarbonade
T: heb een nieuwjaarsborrel, wil het bij een half glaasje witte wijn en een plakje worst en wat plakjes komkommer houden. Thuis nog een boterham met casselerrib en/of een bakje kwark.