Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Toilet opknappen

<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4015

Geregistreerd: 11 Sep 2013 12:54

Bericht 14 Okt 2017 21:43

Toilet opknappen

Bij het gebrek aan nieuwe topics; even een vraag.

Wij hebben echt een saai toilet. Netjes verder maar het is gewoon zo'n standaard toilet met witte tegels. De vorige bewoners hadden al tegels gekocht om hem op te knappen en dat wilden wij ook gaan doen maar opnieuw betegelen vind ik gedoe. Nu wil ik tegelverf gaan gebruiken. Iemand tips? Leuke ideeen? Voorbeelden? Iemand die ook haar toilet op wil knappen? Zelf weleens je toilet opgeknapt?

Ik ben benieuwd!
<<

Mien

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2477

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:25

Bericht 15 Okt 2017 08:18

Re: Toilet opknappen

Wij hebben het zelf gedaan.
Wij hebben tot ongeveer een meter hoogte van die kleine "oude" grijze tegeltjes en daarboven alles strak laten stucen. Het is nu wit maar denk dat ik 1 muurtje betongrijs ga verven.

Op het zijmuurtje heb ik een fotoplankje hangen met een stokje er onder. Voor foto's, kaartjes en andere leuke dingen. En er hangt nog een ander kastje met o.a. kleine dingetjes die ik verzameld heb van kraambezoeken en bruiloften waar we geweest zijn.
2010 & 2011

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers