Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


To keep or not to keep?

<<

Moesje

Kwebbel

Berichten: 304

Geregistreerd: 09 Dec 2013 13:27

Bericht 13 Jan 2018 17:46

Re: To keep or not to keep?

Werkt dit zo?
Ik twijfel niet over de laarzen zelf want die vind ik erg mooi, maar wel over de lengte. Bij mijn korte pootjes komen ze net tot in mn knieholte. Normaal draag ik wel een zwarte panty dus dan is het minder opvallend maar ik ben bang dat het op den duur toch vervelend gaat zitten ofzo.
Wat zouden jullie doen?
Laatst gewijzigd door Moesje op 30 Apr 2018 10:30, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Dragonfly

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1607

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:20

Bericht 13 Jan 2018 18:25

Re: To keep or not to keep?

Ik heb ook laarzen die tot ongeveer die hoogte komen en heb er zelf geen last van, je went er snel aan en zit niet in de weg of zo als je gaat zitten, staan of lopen. Houden zou ik dus zeggen!
Vorige

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Atelier Madame