Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

<<

Lavendel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1462

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:58

Bericht 03 Apr 2018 16:09

Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

Hallo,

Mijn zus gaat begin juli trouwen en ik regel het vrijgezellenfeestje met een paar anderen.

Mijn zus is heel erg van de actieve, sportieve, spannende dingen (denk aan survivallen, klimmen, raften, blowkarten, waterskiieen, trampolinepark, apenkooi etc) maar er gaan ook dames mee die hoog zwanger/ totaal niet sportief zijn. Helaas voor mij want nu kom ik maar niet op goede ideeën. En ja, met een leuke groep maakt het in principe geen zak uit wat je doet, helemaal mee eens. Maar ik sta toch liever niet bekend als organisator van het feestje dat ondanks dat het om te huilen zo slecht was, best gezellig bleek.

Internet levert vooral een hele lijst met meer van hetzelfde aan. En dan ook nog eens met dingen waar ik (en zij) (in deze setting) niet heel blij van word (als in speurtocht door de stad/ wie is de mol achtige dingen, salsaworkshop, jekenthetwel). Dus wat nu?

Ik heb tot nu toe een ding bedacht wat ik wel geinig vond, maar wat ik nog even moet pitchen bij de rest: een mannelijk naaktmodel schilderen (in een workshop met verschillende technieken/materialen).

Help please? :nopompom: Wat wat jou most awesome vrijgezellenfeestje?

We gaan naar Rotterdam trouwens, mocht dat helpen. Ook andere ideeën voor Rotterdam, qua gezellig en niet te duur eten, overnachten met een groep, borrelen, karaoke zingen, zijn welkom!
Smile, it's free!
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9454

Geregistreerd: 19 Jul 2014 16:27

Bericht 03 Apr 2018 16:12

Re: Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

Escaperoom?
08♡02♡2018
07♡04♡2020
<<

Anoniem313

Bericht 03 Apr 2018 16:21

Re: Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

Ik ben dol op Rotterdam maar heb een tyfushekel aan vrijgezellenfeesten met activiteiten, dus ik weet niet of je wat aan mij hebt :smile:
Qua gezellig en niet te duur eten zou ik denken aan Bazar of Gusto, dan zit je ook meteen bij de Witte de With waar je natuurlijk ‘s avonds moet zijn voor het drinken en dansen en kapsalon eten. Lekkere cocktails bij La Bru, ook dat buurtje. Cocktails drinken bij Suïcide Club is ook leuk, bovenop GHG naast het CS.
Qua activiteiten heb je dus niet zoveel aan mij. Vind je een vegan kookworkshop leuk? Want daar ken ik wel een goeie voor op een leuke plek in Noord. Oh en in een watertaxi door de Maas crossen naar Hotel New York en dan ook de Feniksloods meepakken, dat is wel echt leuk en ook echt Rotterdams. Van die workshops en puzzels kun je overal doen, lijkt me.
Als ik een beetje in de goeie richting zit, wil ik nog wel wat harder nadenken.
<<

Lavendel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1462

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:58

Bericht 03 Apr 2018 17:17

Re: Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

Thanks Caulfield, goede tips! Ik ken Rotterdam een beetje en gusto en bazaar waren net de enige twee die ik kon bedenken door werkuitjes, maar daar zal een goede reden voor zijn geweest dus haha.

En nee ik hou ook echt niet van vrijgezellenfeestjes, echt verschrikkelijk! Lollige spelletjes op het plein en daarna met z'n allen ongemakkelijk in een rondje in de kroeg dansen, en dan vooral met mensen die de laatste jaren geen cafe meer van binnen hebben gezien en. Bah. (Ok dit is vrijwel volledig gebaseerd op wat ik elk weekend zie in Utrecht, mijn zus heeft leuke vriendinnen die echt wel van een goed feestje houden, maar toch).

Maarja geen feestje is ook zo sneu en je moet toch wel íets doen overdag? Alleen op stap is ook zo.. karig? Escape room is trouwen wel leuk Exo! Bijkomend probleem alleen is dat ze de halve wereld op haar lijstje heeft gezet en de groep dus ook nog eens onhandig groot is.

Haha man ik vind het echt leuk om dit te organiseren!
Smile, it's free!
<<

Luisa

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2813

Geregistreerd: 19 Okt 2013 10:39

Bericht 03 Apr 2018 17:27

Re: Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

Als je overdag wel wilt uitwijken qua locatie zou je eens kunnen kijken bij de zeetoren in hoek van Holland. Daar heb je een escaperoom, maar kan jij bijv. ook abseilen. Dus zowel geschikt voor zwangeren als mensen die meer actie willen. Is ook echt een leuke locatie in de duinen. Op rij en treinafstand van Rotterdam.
<<

Lara

Kletskop

Berichten: 560

Geregistreerd: 29 Dec 2013 12:45

Bericht 03 Apr 2018 17:30

Re: Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

Haha, ja vreselijk die vrijgezellenfeestjes. Het enige leuke wat ik ooit heb gehoord is een flirt coach. Dat lijkt me dan nog wel nuttig. Een naakte man schilderen zou ik persoonlijk niet op zitten te wachten, haha.

Je kunt ook een jacuzzi boot/boten huren in Rotterdam. Dan uit eten en daarna op stap met een paar opdrachten voor haar. Ik ken Rotterdam niet goed, weet alleen dat je in hotel New York ontzettend lekker kunt eten. Maar is misschien wel prijzig. Ik zou het gewoon niet te moeilijk maken. Het is al leuk om met zo'n groep bij elkaar te zijn denk ik.

Hopelijk heb je hier iets aan.
<<

Jorja

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2778

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:55

Bericht 03 Apr 2018 17:32

Re: Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

Omdat je zus wel van spannende activiteiten houd zou je ook kunnen overwegen om haar iets groots te geven, waarbij de rest toeschouwers. Bijvoorbeeld abseilen van de euromast en daarna of daarvoor met elkaar daar lunchen of high-tea-en of zo. (en zo zijn er vast wel andere leuke dingen te bedenken).

EscapeRoom zat ik ook al gelijk aan te denken, voor iedereen te doen, wel of niet zwanger.
<<

MissEnergy

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3221

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:46

Woonplaats: Friesland

Bericht 03 Apr 2018 17:39

Re: Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

Ik weet wel plek in buurt van rdam waar je kunt klimmen maar ook kunt pitch en putten. Je zou afhankelijk van interesse kunnen splitsen en erna weer bij elkaar kunnen komen voor high tea bijv.
08/2018
05/2021
<<

Anoniem313

Bericht 03 Apr 2018 17:58

Re: Tips vrijgezellenfeestje Rotterdam

Oh ja Lara, zo’n hot tug! Dat zou ik nog weleens willen.
Lavendel, ik voel je, ik organiseer ook zo’n feest, in een andere stad, met allemaal mensen die ik nauwelijks ken en die volgens mij zelden in de kroeg hangen.
Nog een ander idee voor je avond programma is BIRD, sowieso leuk om eens naar de Hofbogen te gaan. Daar eet je lekker en misschien is er wel een leuk bandje of dansavondje die dag. Zelf zou ik een goeie stadswandeling met een paar stops op coole plekken (rdam is toch een stad waar je de plekjes moet kennen en het centrum moet vermijden) en dan eindigen bij iets als BIRD echt tof vinden.

Wat ik ook altijd leuk vind is Hotspot Hutspot, dat is heel goedkoop en lekker en steunt een goed initiatief - maar ze hebben helaas geen alcohol :/

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers