Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Tips shopdagje Zwolle?

<<

Anoniem243

Bericht 18 Aug 2017 13:59

Tips shopdagje Zwolle?

Binnenkort ga ik met vriendinnen een dagje naar Zwolle om te shoppen en lunchen enzo. Heeft iemand nog tips voor winkels / straatjes / eettentjes die we niet mogen overslaan? Bij dat laatste zijn tips voor glutenvrij eten ook welkom :)
<<

Minx

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11502

Geregistreerd: 15 Jan 2014 00:42

Bericht 18 Aug 2017 15:14

Re: Tips shopdagje Zwolle?

Bijna alles zit rondom de diezerstraat met wat zijstraatjes maar eigenlijk kom je elke keer toch weer terug bij de diezerstraat. Wat je zeker niet mag missen is waanders in de broerenkerk. Dat is echt een fantastische boekwinkel. Als je van spellen houd is de spellenwinkel in het centrum ook erg leuk. Verder zijn de terrassen op de melkmarkt ook echt leuk om te zitten. Kotuur heeft 2 winkels die allebei een andere collectie hebben, de ene is wat exclusiever dan de andere. Verder zal het de komende weken wel druk zijn bij de Zara aangezien die net gistet geopend is.
2015 💙
<<

Anoniem244

Bericht 18 Aug 2017 18:30

Re: Tips shopdagje Zwolle?

Qua uit eten de zoete inval, wel optijd reserveren. Daar kan je ook glutenvrij bestellen.
Qua lunch hartje Zwolle, maar geen idee hoe het daar is qua gluten vrij

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron