Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Tips IJsland

22 Mrt 2017 09:38

Over minder dan 2 weken gaan mijn man en ik samen 6 dagen naar IJsland. We hebben natuurlijk al een hoop gelezen maar tips van mensen die er geweest zijn blijven het leukst!
Wat zijn de echte aanraders en wat kunnen we beter overslaan? We hebben een huurauto en alleen de eerste dag vast staan qua overnachting. Is dat bijvoorbeeld te doen? We willen per dag bekijken wat we doen en waar we overnachten. Ik ben dit gewend van mijn reizen naar amerika. Maar vraag me af of dat haalbaar is in IJsland.

Re: Tips IJsland

23 Mrt 2017 22:34

Ik vond persoonlijk Jokulsarlon het mooiste, maar uiteraard is ook Golden Circle en andere standaard excursies zal ik maar zeggen de moeite waard.

Re: Tips IJsland

23 Mrt 2017 23:25

ik ga dit even volgen, ijsland staat hier ook hoog op het lijstje.

Re: Tips IJsland

28 Mrt 2017 20:33

Roodkapje is een tijdje terug ook geweest, mss een Pm er aan wagen?

Re: Tips IJsland

03 Feb 2018 14:09

Ik up deze even. Ik denk erover deze zomer een paar dagen naar Ijsland te gaan. Iemand tips? Het moet in ieder geval allemaal goed bereikbaar zijn vanaf Reijkjavik. Ik begreep dat die stad niet zo groot is. Is het een realistische planning om bijv een dag de stad te bekijken en twee dagen excursies te doen? Of ga ik daar spijt van krijgen? Ik wil het combineren met een andere bestemming, dus vandaar dat ik niet oneindig veel dagen heb.

Re: Tips IJsland

03 Feb 2018 14:14

Het is kort, maar inderdaad in 1 dag heb je Reykjavik zelf wel gezien en dan heb je mooi nog 2 dagen over voor excursies. Als je er voorlopig toch niet voor langere tijd heen denkt te gaan dan waarom niet, IJsland is een prachtig land en dan heb je er in ieder geval iets van gezien! Zou één van die dagen gebruiken voor de bekende Golden Circle (kan volgens mij zelfs in een ochtend of middag) en de andere dag hangt een beetje af van je voorkeuren. Zo heb ik bijvoorbeeld 1 dag paardrijden + walvisexcursie gedaan, 1 dag naar de zuidkust (helemaal naar Jokulsarlon en terug) en de andere dacht ik Golden Circle + Reykjavik zelf. Maar weet het niet meer zeker.
Plaats een reactie