Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Tips Den Haag

<<

Pomodori

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 520

Geregistreerd: 02 Sep 2013 20:28

Bericht 07 Jun 2017 09:19

Tips Den Haag

In augustus ga ik met een vriendin en weekendje naar Den Haag. We hebben een appartementje gehuurd.
Nu zoeken we nog leuke dingen om te doen daar, winkels om te shoppen (anders dan grote ketens), leuke woonwinkeltjes, leuke koffietentjes en restaurantjes. Kortom tips!
Wie heeft er leuke suggesties voor ons?
En welke culturele zaken mogen niet ontbreken op onze lijst?
augustus 2013
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15401

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 07 Jun 2017 09:30

Re: Tips Den Haag

Leuk! Ik werk in Den Haag en ik vind het een hele leuke stad.
Sowieso zou ik als ik jou was bij mooi weer een dagje naar Scheveningen gaan, lekker naar het strand en lunchen bij een strandtentje. Ik vond SolBeach wel leuk, daar was ik vorig jaar. Je kunt ook wat verder doorlopen de andere kant op, naar het Zwarte Pad. Daar is het wat rustiger dan bij de Pier en daar zitten ook leuke tentjes, zoals Culpepper.
Een rondvaart met de Ooievaart vind ik ook wel een leuke tip! Oh en als je op maandag nog in de stad bent is de Haagse Markt ook leuk om eens een kijkje te nemen. Dat is geloof ik de grootste (onoverdekte) markt van Nederland.

♥♥
<<

Pomodori

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 520

Geregistreerd: 02 Sep 2013 20:28

Bericht 07 Jun 2017 09:44

Re: Tips Den Haag

Dank je Elliot! We zijn inderdaad op maandag ook nog in Den Haag. En leuk zo'n markt op maandag. ik vroeg me al een beetje af wat je anders op maandagmorgen doet. Meestal is verder alles dicht op een maandagmorgen (of is dat anders voor een grote stad? ik kom duidelijk uit een dorpje..)
Even gekeken, maar wow 540 kramen.... Das echt immens groot! (ja weer dat dorpje met 15 kramen op marktochtend)
augustus 2013
<<

Anoniem205

Bericht 12 Jun 2017 15:48

Re: Tips Den Haag

La Mano Maestra is wat mij betreft een heel goede lunchroom/koffiebar. Het interieur ziet er niet uit, de bediening is prut, maar ik vind het eten fantastisch. Zit op het Noordeinde, voorbij het Paleis en voorbij de Pizzahut/Irish Pub. Als La Mano Maestra je niet aanspreekt, kan je nog doorlopen naar Het Heden. Dat heeft ook nog een mooie binnenplaats en je kunt daar heerlijk high tea-en.

Als Marks & Spencer er nog zit, is dat ook een bezoekje waard. De kleding die ze verkopen vind ik niks, maar de supermarkt vind ik wel leuk. En lekkere dingen verkopen ze daar! Vooral de echt engelse salt & vinegar chips :)

Een lekkere fruitsmoothie haal je bij SmoothieCompany (zit in zowel de nieuwe passage als in de Venestraat).
Voor de rest heb je er vooral veel ketens, helaas.

Lekker eten kan je op veel plekken. In ChinaTown kan je bij Ming Dinasty best goed eten. Of een indische rijsttafel bij Istana (naast de camera-winkel, achter de bijenkorf). Of je loopt naar de Grote Markt en je eet een lekkere hamburger bij de Zwarte Ruyter, of een lekker hapje bij de Boterwaag. Anders is Het Kabinet vlakbij het Plein ook een aanrader.

Ga je naar Scheveningen, dan zou ik persoonlijk minder snel bij een strandtent eten. Vind ik zelf niet zo bijzonder/lekker, al ben ik het met Elliot eens dat het leuker is richting het Zwarte Pad (dus met je gezicht naar de Pier, rechtsaf lopen). Ik zou Vitesse overslaan (zit aan de Boulevard). Lekker vlees eten kan bij Rodizio, dat zit op het pleintje voor het Kurhaus, tegenover Holland Casino. En als je veel geld wil uitgeven aan cocktails, raad ik Crazy Piano's aan de Boulevard aan.

Haagse Markt is ook op zaterdag trouwens. En het is idd groot :)

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers