Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Tips Barcelona

<<

Ucantsitwithus

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 115

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:21

Bericht 20 Dec 2013 09:17

Tips Barcelona

Ik ga in Maart 5 dagen naar Barcelona!! :cheering: Iemand leuke tips? Ik slaap in een hotel vlakbij de sagrada familia. Wat zijn de dingen die ik gezien moet hebben? Is een metro kaart voor 5 dagen aan te raden?

En heeft iemand tips voor lekkere goedkope tapas restaurantjes?
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 20 Dec 2013 09:18

Re: Tips Barcelona

Mijn zusje en ik zijn naar een voetbalwedstrijd geweest. Wij zijn helemaal geen liefhebbers, maar die sfeer daar was echt ge-wel-dig!!
L2014 & H2017
<<

Anoniem173

Bericht 20 Dec 2013 12:19

Re: Tips Barcelona

Huur een fiets of doe een georganiseerde fietstocht! Zo leuk!
<<

rapa nui

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3397

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:35

Bericht 20 Dec 2013 12:56

Re: Tips Barcelona

Ook al ben je geen voetbalfan toch een rondleiding door het stadion doen. Is echt leuk en interessant om dat eens te zien. Goed op je spullen passen, ook bv bij die fonteinshow want ik was op de eerste avond mijn geld en bankpas al kwijt. Even te gehaast om de stad in te gaan en niet veilig genoeg opgeborgen. IK had een metrokaart maar die was ik die eerste avond ook al kwijt. Ik heb de metro daarna ook niet meer gebruikt omdat ik een kaart voor de busroutes/toeristische buslijnen eigenlijk wel net zo praktisch vond omdat die bij alle toeristische dingen stopt. In het centrum kun je overal wel te voet komen.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers