Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Time's Up

<<

Anoniem250

Bericht 11 Jan 2018 12:45

Re: Time's Up

<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2883

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 12 Jan 2018 02:29

Re: Time's Up

Ah top thanks!

Heb ze beide gelezen en is inderdaad duidelijk verschil. Er staat echter wel bij het CBS dat 'voltijdswerkende moeders echter vrijwel even vaak een managersfunctie hebben als voltijdswerkende vaders'. Dat is dus ook positief.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2120

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 24 Jan 2018 14:49

Re: Time's Up

Ik las nog deze twittertread en moest aan dit topic denken. Ook moet ik m'n uitspraken over ambitie even terugnemen. Ik ben zo aangepast dat ik ambitie alleen aan toppositie en inkomen link;-). Ben wel erg ambitieus wb zelfontplooiing en iets betekenen in de samenleving.

https://mobile.twitter.com/MargueriteAB ... 6165627906
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers