Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Textielstiftenervaring gezocht :-)

<<

Moesje

Kwebbel

Berichten: 304

Geregistreerd: 09 Dec 2013 13:27

Bericht 10 Jan 2018 16:03

Textielstiftenervaring gezocht :-)

Met het risico dat ik bij zw&k meer reacties zou krijgen plaats ik hem toch maar hier.

Ik heb het plan om met het kinderfeestje van mijn dochter katoenen tasjes te gaan versieren met textielstiften.
Iemand ervaring met welke stiften het fijnste/beste zijn? Zie ze van verschillende merken.

En als iemand weet waar ik goedkope witte tasjes kan vinden hoor ik het ook graag!
<<

Skyler

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 780

Geregistreerd: 06 Dec 2014 14:58

Bericht 10 Jan 2018 17:57

Re: Textielstiftenervaring gezocht :-)

Ik heb zelf goede ervaringen met de stiften van Edding, maar die liggen wel wat hoger qua prijs. In het verleden verkocht HEMA tasjes van textiel, ik weet niet of dat nog zo is.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 17432

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 10 Jan 2018 20:16

Re: Textielstiftenervaring gezocht :-)

Bij de Pipoos verkopen ze canvas tasjes, zijn niet helemaal wit, beetje lichtbruin canvas kleur. Weet niet of dat exact is wat je zoekt, maar misschien een mogelijk alternatief.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Maddie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5120

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Woonplaats: Noord Holland

Bericht 10 Jan 2018 21:49

Re: Textielstiftenervaring gezocht :-)

Ik had ze voor het feestje van mijn oudste van Bruynzeel. Die bevielen goed. Ik had toen etuis mee besteld die ze konden versieren. Dat was bij lobbes. Die hebben ook tasjes.
Augustus 2012
Augustus 2014
Mei 2016
<<

Anoniem231

Bericht 10 Jan 2018 21:56

Re: Textielstiftenervaring gezocht :-)

https://www.bysasusa.nl/product/onversl ... party-tas/

Ze hebben verschillende soorten en kleuren.
<<

Moesje

Kwebbel

Berichten: 304

Geregistreerd: 09 Dec 2013 13:27

Bericht 10 Jan 2018 23:35

Re: Textielstiftenervaring gezocht :-)

Bedankt voor de reacties! Ik heb inmiddels al besteld, wel dezelfde tasjes als die ze bij Lobbes hebben zie ik.
En de stiften van Ses want daar zit een roze bij en bij die van Bruynzeel niet, hehe.
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2367

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:39

Bericht 12 Jan 2018 00:14

Re: Textielstiftenervaring gezocht :-)

Ik heb zelf de stiften van de Ikea en van de action.

Die van action waren snel op. Die van Ikea vind ik zelf wel goed.
Afbeelding
Afbeelding

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers