Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Systeemcamera

<<

Anoniem248

Bericht 08 Jul 2018 07:43

Systeemcamera

Ik zit te twijfelen om over een tijdje een systeemcamera te kopen. Ik wil buiten m’n telefoon om (iPhone 8+) graag een wat meer uitgebreide camera hebben. Ik heb jaaaren geleden een spiegelreflex gekocht maar ik merk dat ik die vanwege de grootte toch te weinig pak. Ik neem hem de laatste jaren eigenlijk al niet eens meer mee op vakanties etc, superzonde natuurlijk.

Wie heeft er eentje? En welke, en hoe zijn jullie ervaringen ermee?

Ik neig zelf naar de Sony A5100:
https://www.kamera-express.nl/product/1 ... y%20a5100&

Of de Canon EOS M100:
https://www.kamera-express.nl/product/1 ... on%20m100&
<<

Anoniem240

Bericht 09 Jul 2018 10:40

Re: Systeemcamera

Ik heb nu sinds een jaar de Sony A6000 en ben er erg blij mee. Ik had daarvoor ook een spiegel reflex en nam heb door de grote niet mee. Deze neem ik wel overal mee naar toe en maakt mooie foto’s
<<

Anoniem248

Bericht 09 Jul 2018 18:15

Re: Systeemcamera

Dank je voor je reactie! De A6000 hou ik ook nog als optie maar vind ik nog wel een flink kostenplaatje aan zitten. Maar ik streep ‘m nog niet af!
Edit: ik zie nu dat hij eigenlijk niet eens zo gek veel duurder is. Ik vind de twee witte uit de openingspost er leuker uit zien dan die A6000 in het zwart, naar ik hou ‘m zeker nog in gedachten. Gaat uiteindelijk om de kwaliteit natuurlijk.
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 920

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 10 Jul 2018 09:22

Re: Systeemcamera

Ik heb deze: https://www.consumentenbond.nl/fotocame ... lpix-s9900

Erg tevreden over. Zoomt echt gigantisch scherp in. In Afrika zag ik iets in het water, maar kon het vanaf de kant niet zien. Vol ingezoomd, foto gemaakt en thuis op de laptop de foto geopend en had ik superscherp een dikke krokodil in beeld. In Oostenrijk kon ik op bergen vol inzoomen en scherp fotograferen wat daar liep. Buiten de zoom maak ik er sowieso hele mooie foto's mee. Volgens mij is dit model uit 2014, dus er zullen ondertussen nog wel nieuwere op de markt zijn.
Afbeelding
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 920

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 10 Jul 2018 09:27

Re: Systeemcamera

Oh, volgens mij is dit geen systeemcamera.
Afbeelding

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers