Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Swiss Sense ervaringen

<<

Anoniem173

Bericht 19 Mrt 2015 09:12

Re: Swiss Sense ervaringen

Wij krijgen hem over een maand of 1.5 ik kan niet wachten :D
<<

Anoniem124

Bericht 19 Mrt 2015 10:54

Re: Swiss Sense ervaringen

Munk, prachtig bed!
<<

Sneeuwwitje

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1114

Geregistreerd: 05 Sep 2013 18:33

Bericht 19 Mrt 2015 12:34

Re: Swiss Sense ervaringen

Champagne schreef:Wat mooi! Welke kleur is het? Lichtgrijs?


Ja klopt! Luna Grey
Zoon 2010 zoon 2013 dochter 2016 zwanger!
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 19 Mrt 2015 16:56

Re: Swiss Sense ervaringen

Sneeuwwitje schreef:
Champagne schreef:Wat mooi! Welke kleur is het? Lichtgrijs?


Ja klopt! Luna Grey

Mooi!! En welk type is dit? Weet je dat nog?:)
<<

Sneeuwwitje

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1114

Geregistreerd: 05 Sep 2013 18:33

Bericht 19 Mrt 2015 20:42

Re: Swiss Sense ervaringen

Champagne schreef:
Sneeuwwitje schreef:
Champagne schreef:Wat mooi! Welke kleur is het? Lichtgrijs?


Ja klopt! Luna Grey

Mooi!! En welk type is dit? Weet je dat nog?:)


Type 405 180x210 elektrisch
We hebben een ander hoofdbord gekozen dan standaard bij de 405 zit en een andere topper.
Zoon 2010 zoon 2013 dochter 2016 zwanger!
<<

Isolt

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2065

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:46

Bericht 20 Mrt 2015 06:25

Re: Swiss Sense ervaringen

Dat ziet er super mooi uit.
Afbeelding
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 20 Mrt 2015 17:46

Re: Swiss Sense ervaringen

Mooi Sneeuwwitje! En ander hoofdbord kiezen kan dus ook, goeie tip!
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 28 Mrt 2015 12:49

Re: Swiss Sense ervaringen

Wij hebben vandaag de 405 besteld :D
<<

Anoniem173

Bericht 28 Mrt 2015 14:12

Re: Swiss Sense ervaringen

Die hebben wij ook besteld!
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 28 Mrt 2015 14:32

Re: Swiss Sense ervaringen

Wat leuk! Wij hebben de 180 bij 210 besteld met ander hoofdbord en andere topper.. De superiur volgens mij, met 2 hoeslakens, kussens en molton. Oja en dan de electrische uitvoering.. Jullie? Mag ik vragen wat jullie uiteindelijk betaald hebben?
<<

Anoniem173

Bericht 28 Mrt 2015 17:46

Re: Swiss Sense ervaringen

Wij hebben de 180 bij 220 besteld de uitvoering uit de winkel ook elektrisch. zonder molton kussen oid. Kregen 150 euro korting en kwam uiteindelijk op 2500 euro geloof ik. Bij jullie?
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 28 Mrt 2015 17:49

Re: Swiss Sense ervaringen

Atelier Madame schreef:Wij hebben de 180 bij 220 besteld de uitvoering uit de winkel ook elektrisch. zonder molton kussen oid. Kregen 150 euro korting en kwam uiteindelijk op 2500 euro geloof ik. Bij jullie?
netjes! wij betalen 3100, precies wat we max uit wilden geven ;).
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 28 Mrt 2015 17:54

Re: Swiss Sense ervaringen

Wanneer wordt jullie bed geleverd?
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 29 Mrt 2015 11:42

Re: Swiss Sense ervaringen

Wij moeten nog 10/12 weken wachten :(.
<<

Anoniem173

Bericht 29 Mrt 2015 20:21

Re: Swiss Sense ervaringen

Champagne schreef:
Atelier Madame schreef:Wij hebben de 180 bij 220 besteld de uitvoering uit de winkel ook elektrisch. zonder molton kussen oid. Kregen 150 euro korting en kwam uiteindelijk op 2500 euro geloof ik. Bij jullie?
netjes! wij betalen 3100, precies wat we max uit wilden geven ;).


Dat scheelt best een hoop geld, wij hebben nog kussens en bestellen molton en hoeslaken via een andere winkel.

Bij ons is de leertijd ook 10-12 weken, hij komt begin mei. Maar omdat wij onze slaapkamer nog niet af hadden met klussen is dat ook niet erg :)
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 30 Mrt 2015 05:18

Re: Swiss Sense ervaringen

Ja dat klopt maar wij hebben een duurder hoofdbord met van die noppen en plooien er in. Oooh dat is al bijna!
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 11 Apr 2015 15:54

Re: Swiss Sense ervaringen

Meiden hoe werden jullie geinformeerd over de levering? De verkoper vertelde dat ze dat per mail doen, ik ben vergeten te vragen of zij dan gelijk een datum inplannen of dat je zelf kan aangeven wanneer ze kunnen komen?
<<

Anoniem173

Bericht 06 Mei 2015 19:46

Re: Swiss Sense ervaringen

Hij komt maandag :smile:
<<

Anoniem173

Bericht 06 Mei 2015 19:47

Re: Swiss Sense ervaringen

Champagne schreef:Meiden hoe werden jullie geinformeerd over de levering? De verkoper vertelde dat ze dat per mail doen, ik ben vergeten te vragen of zij dan gelijk een datum inplannen of dat je zelf kan aangeven wanneer ze kunnen komen?


Je krijgt eerst een mail wanneer het bed is afgeleverd en daarna bellen ze je voor een afspraak.
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 07 Mei 2015 05:41

Re: Swiss Sense ervaringen

Atelier Madame schreef:Hij komt maandag :smile:

Oooooh wat fijn!!
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 11 Mei 2015 16:42

Re: Swiss Sense ervaringen

Hoe bevalt het bed?? wij moeten nog 6 weken wachten :(. Slaap lekker vanavond ;).
<<

Anoniem173

Bericht 11 Mei 2015 20:47

Re: Swiss Sense ervaringen

Hij is prachtig, we hebben gelijk onze nieuwe slaapkamer in gebruik genomen. Ben benieuwd hoe het slaapt :D
Afbeelding
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 12 Mei 2015 05:51

Re: Swiss Sense ervaringen

Heel mooi!! Welke kleur hebben jullie? Hoop dat jullie lekker geslapen hebben ;).
<<

Anoniem173

Bericht 12 Mei 2015 06:04

Re: Swiss Sense ervaringen

Grijs maar wel kleur precies weet ik niet uit mijn hoofd. Moet ik even opzoeken.
<<

Champagne

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Woonplaats: Amsterdam

Bericht 12 Mei 2015 06:44

Re: Swiss Sense ervaringen

Atelier Madame schreef:Grijs maar wel kleur precies weet ik niet uit mijn hoofd. Moet ik even opzoeken.

Luna darkgrey toevallig?
VorigeVolgende

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers