Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Strakke vouwgordijnen

26 Jun 2018 20:17

Haai,

Wij willen op de begane grond graag vouwgordijnen. Ze komen dan in de erker met vrij hoge (215cm) ramen. En voor het raam in de achterkamer willen we er ook eentje. Wederom een groot, hoog raam.

Nu hadden we hele mooie gezien van Jasno (ik zag ze bij VTWonen) maar dan zijn we voor die paar ramen 2000 euro kwijt en dat gaat me net iets te ver, helemaal omdat ik nog niet echt verder gezocht heb en nog geen goed vergelijkingsmateriaal heb.

Mijn vraag is nu of iemand een goede winkel of webshop weet met mooie vouwgordijnen. We zijn op zoek naar strakke vouwgordijnen, witte stof en het liefste de baleinen aan de achterzijde, of geen baleinen en dan iets van latjes waar de gordijnen vouwen zeg maar. Vooral niet te landelijk dus.

Tips?

Re: Strakke vouwgordijnen

26 Jun 2018 20:26

Wij hebben ze bij een lokale winkel laten maken voor een groot raam en een klein raampje.
Was echt niet duur.

In het vorige huis had ik ze van Kwantum. Oma op laten meten haha en die waren ook echt perfect!

Re: Strakke vouwgordijnen

26 Jun 2018 20:27

Zal morgen even foto maken. Die van ons zijn ook gewoon wit en strak zoals jij zegt.

Re: Strakke vouwgordijnen

26 Jun 2018 21:00

Ik ben heel benieuwd naar je foto.

Oh dan ga ik ook even bij de Kwantum kijken. Thanks!

Re: Strakke vouwgordijnen

27 Jun 2018 09:00

Wij hebben voor dat bedrag ons hele huis voorzien van vouwgordijnen.
Ik heb ze destijds besteld (op maat gemaakt) bij http://www.entry-vouwgordijnen.nl
Je kunt daar stof staaltjes opvragen. Ik had er wel 30 opgevraagd geloof ik en daarna de keuze gemaakt. Een deel semi transparant en een deel verduisterend.
Mooi afgewerkte gordijnen, goede service. 1 gordijn liepen de baleinen niet gelijk met het gordijn ernaast. Deze is kosteloos vervangen. Sterker nog, het ‘foute’ gordijn heb ik mogen houden.

Re: Strakke vouwgordijnen

27 Jun 2018 12:11

We hebben de zon op de voorkant vandaar dat ze een beetje geel lijken zo. Het is ook niet helemaal spierwit maar verder zijn ze eenvoudig.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Re: Strakke vouwgordijnen

27 Jun 2018 17:09

Ooh jullie zijn echt top! Bedankt voor de foto's Salome. Die zijn inderdaad goed strak en de baleinen zie je bijna niet omdat ze aan de achterkant zitten. Mooi.

Ik ga ook even op de website kijken die jij geeft Theeleut.

Ik twijfel nog tussen semi verduisterend of meer transparant. Ik heb bij een andere website ook staaltjes aangevraagd en daar werken ze met gordijn katoen wat veel licht doorlaat maar weinig inkijk vanaf buiten geeft. Ben benieuwd.
Plaats een reactie