21 Apr 2017 11:25
Ik meende dat deze er al was, maar kan hem niet weer vinden.
Om af te trappen, ik heb dinsdag gehakt gekocht, dit toen 's avonds rul gebakken. Uiteindelijk had ik teveel gehakt en heb ik een deel in een bakje af laten koelen en later in de koelkast gezet. Dit staat er nu nog, zou ik dit vanavond nog door een gerecht kunnen gebruiken?
Laatst gewijzigd door
Burn op 25 Dec 2020 09:12, in totaal 1 keer gewijzigd.
21 Apr 2017 11:28
Geen idee, maar ik vind dinsdag te ver weg. Mijn max met dat soort dingen is twee dagen.
21 Apr 2017 11:32
Ik zou eraan ruiken, als dat twijfelachtig is zou ik het niet doen anders wel.
21 Apr 2017 11:35
Ik zou er ook aan ruiken en op basis daarvan beslissen. Ik vind dat als het gebakken is en je het goed opnieuw verwarmd, dat het wel moet kunnen.
21 Apr 2017 11:38
Ik zou het wel doen denk ik. Maar ik laat de kat eerst proeven haha.
21 Apr 2017 11:45
Ik houd 48 uur aan, dus zou het vandaag niet meer eten, max donderdag.
21 Apr 2017 11:57
Ik zou het ook niet doen.
Maar hier zeggen ze dat het wel kan:
https://www.dokterdokter.nl/gezond-leve ... -koelkast/
21 Apr 2017 12:07
Ik zou misschien even proeven maar geloof best dat dat nog kan hoor.
21 Apr 2017 12:09
Oh ik zou dat wel doen. Ik eet dingen uit de koelkast meestal standaard pas de tweede dag en soms de derde dag, dan ga ik er pas over nadenken. En dit kun je ook nog goed opnieuw verhitten. Als je twijfelt zou ik even ruiken en proeven.
Laatst gewijzigd door
Whatever op 21 Apr 2017 12:19, in totaal 2 keer gewijzigd.
21 Apr 2017 12:12
Dit zou ik wel aandurven.
21 Apr 2017 12:15
Ik zou dit ook aandurven. Ik hou meestal 3 dagen aan.
21 Apr 2017 13:34
Ik hou 3 dagen aan en bij onze nieuwe koelkast zelfs 4. Temp is echt te laag om zo snel te bederven dus ligt ook aan de koelkast.
21 Apr 2017 14:03
Ik denk niet dat het kwaad kan, maar zelf hou ik ook twee dagen aan met dat soort dingen.
21 Apr 2017 14:51
Gebraden gehakt voor op je boterham is toch wel 3 dagen houdbaar? Ik denk daarbij het ook zou doen.
02 Mei 2017 19:36
We hebben zaterdag date night. Kinderen op bed en wij gaan even romantisch doen.
Nu wil ik ipv avond eten gewoon hapjes maken. Zoon krijgt een pizza ofzo en wij eten dan later.
Iemand tips voor lekkere hapjes met z'n tweeën? Wij zijn niet van de schaal- en schelpdieren en voor de rest mag alles. Zowel warm als koud.
02 Mei 2017 20:38
Carpaccio
Lekker beenhammetje
Stukjes zalm
Stokbroodjes met smeersels
21 Mei 2017 20:50
Ik heb vandaag deze units gemaakt voor mij en mijn monster:
https://chickslovelittleones.com/recept/maiskoekjes-met-courgette-food/Vet lekker! Ik heb er alleen heel veel over. Zou dat morgen koud nog lekker zijn? Of zou je ze nog even in de pan kunnen gooien? Wordt dat nog wat?
21 Mei 2017 20:53
Ik zou ze gewoon koud eten. Ziet er lekker uit!
21 Mei 2017 20:55
Ja he, ik denk ook dat ik ze gewoon mee neem naar m'n werk. Ok!
22 Mei 2017 09:56
Hoi ik heb een probleem. Als ik een blok kaas koop bewaar ik die in een afgesloten bak in de koelkast. Na een tijdje wordt die bak vanbinnen vochtig en wordt de kaas viezig en wit en plakkerig. Hoe bewaren jullie de kaas in de koelkast? Ik zat erover te denken er zo'n zakje bij te stoppen die weleens in leren jassen ofzo zit, zo'n zakje met bolletjes die vocht opnemen.
22 Mei 2017 09:58
Kaaspapier. Nooit problemen want het condenseert niet.
22 Mei 2017 10:38
Whatever schreef:Kaaspapier. Nooit problemen want het condenseert niet.
Je bewaart je kaas enkel in zo'n papiertje? En kan je die ook los kopen? Ik koop m'n kaas bij de AH en dan zit er geen papiertje omheen.
22 Mei 2017 10:41
Vroeger kon je bij de AH zo'n kaaspapiertje vragen! Maar ik bewaar mijn kaas in een ziplockzakje. Meestal wordt het dan niet vochtig en als het toch gebeurt pak ik een nieuw zakje en dep ik de kaas droog met een keukenpapiertje.
22 Mei 2017 11:07
Wij bewaren de kaas in het plastic en dat dan weer in de kaasstolp. Gaat prima maar moet wel zeggen dat er een scheurtje in de deksel vd stolp zit, miss dat dat scheelt.
22 Mei 2017 11:11
Zora schreef:Ja he, ik denk ook dat ik ze gewoon mee neem naar m'n werk. Ok!
Okee koud zijn ze dus zo mogelijk nog lekkerder! Yum!