Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Stomme vraag over oogpotlood..

<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4506

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 02 Okt 2013 21:28

Stomme vraag over oogpotlood..

Ik heb heel veel oogpotloden. Mijn favoriet is een grijzige van de Etos. Van diezelfde lijn heb ik ook een paarse. Ook heb ik een paarse van MAC.

Wat dus nou stom is.. Ik krijg van beide paarse potloden zwaar ontstoken ogen. Is dit nou stom toeval of zou er een bepaalde kleurstof in zitten waar ik niet tegen kan? Heb het echt alleen bij die twee.
<<

Anoniem 48

Bericht 02 Okt 2013 22:24

Re: Stomme vraag over oogpotlood..

Hoe reageer je op paarse oogschaduw?
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5876

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:56

Bericht 03 Okt 2013 10:25

Re: Stomme vraag over oogpotlood..

Ik heb het ook met veel oogmake-up. Ik weet dat het in veel gevallen komt doordat ik een allergie voor nikkel heb er vaak iets van een glittertje of iets dergelijks door heen zit.
Maar ik heb het ook met mascara's en soms oogpotlood, geen idee waar ik in dat geval op reageer.
Bij de make-up van Maybelinne heb ik het in ieder geval niet.

Persoonlijk lijkt het me niet door de kleur komen maar lijkt me dat stom toeval, maar een echte onderbouwing daarvoor heb ik niet.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4506

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 03 Okt 2013 21:51

Re: Stomme vraag over oogpotlood..

Ik draag nooit paarse oogschaduw :) Eigenlijk draag ik nooit oogschaduw, alleen potlood!

Vreemd hè Minoes.. Zal inderdaad wel puur toeval zijn dan. Ik dacht dat er misschien altijd een bepaalde stof gebruikt wordt om die paarse kleur te krijgen maar ik zal er wel nooit achter komen!
<<

Anoniem17

Bericht 05 Okt 2013 08:26

Re: Stomme vraag over oogpotlood..

Volgens mij zou het wel door de kleur kunnen komen. Mijn tante heeft een allergie voor indigo, zij kan geen blauwe of paarse stoffen verdragen omdat er een bepaalde stof in wordt gebruikt om de kleur te maken. Als zij een spijkerbroek ofzo aantrekt krijgt ze uitslag.

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers