Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Slaapkletsboeken

<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2141

Geregistreerd: 22 Apr 2014 10:27

Bericht 23 Aug 2018 16:38

Slaapkletsboeken

Wie heeft er ervaring met Slaapkletsboeken? (https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekr ... index.html)

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt en welk boek je ervan hebt!

Het werd ons aangeraden om op deze manier de dag af te sluiten, gezien mijn zoon nog lang in bed wakker ligt.
<<

Hippie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1955

Geregistreerd: 19 Jan 2015 13:10

Bericht 23 Aug 2018 17:50

Re: Slaapkletsboeken

Wij hebben de kleuterversie, maar ook dochter van 7 vindt hem nog leuk. Ik kan hem zeker aanraden, wij doen het af en toe, aan het einde van de dag het boekje erbij. Maar ik moet wel zeggen dat sommige spelletjes die je kunt doen wat mij betreft erg leuk zijn maar veel te druk voor het slapen gaan. In elk geval worden ze bij mij van sommige spelletjes eerder hyper dan rustig.
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2141

Geregistreerd: 22 Apr 2014 10:27

Bericht 24 Aug 2018 13:26

Re: Slaapkletsboeken

Fijne reactie! Sommigen spelletjes leken mij ook erg druk inderdaad.
Helpt het haar ook om beter te gaan slapen?

Ik denk dat ik boek 3 haal vanmiddag dan! Het eerste boek vond ik minder leuk en de winkel heeft boek 3 alvast besteld zodat ik hem kan bekijken.
<<

Hippie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1955

Geregistreerd: 19 Jan 2015 13:10

Bericht 24 Aug 2018 13:40

Re: Slaapkletsboeken

Ik gebruik het boekje nog af en toe bij de kinderen, en heb nu niet meer het idee dat ze daarmee beter gaan slapen. Maar dat gaat sowieso wel aardig hier. Langer geleden vond ik wel dat dochter er echt baat bij had, dus het kan denk ik zeker wat bijdragen. Naast dat de kinderen het nog steeds leuk vinden, vind ik het zelf ook wel fijne momentjes, samen de dag doornemen, spelletje doen.

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers