Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Slaapcentrum

<<

Pure*

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1936

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:18

Bericht 20 Feb 2018 20:20

Slaapcentrum

Onze oudste dochter heeft slaapproblemen. En na veel, heel veel geprobeerd te hebben worden we nu doorverwezen naar een slaapcentrum. In haar geval gaat het om veelvuldig wakker worden, veel dromen en slecht inslapen als ze wakker wordt uit dromen waarna ze uren niet meer in slaap kan komen.
Nou vraag ik me af of er hier dames zijn met ervaring met een slaapcentrum met hun kind en hoe dit verlopen is? Hoeft niet perse voor dezelfde slaapproblemen te zijn. Werd je goed geholpen, heeft het verbetering gebracht, wat was precies het probleem, is er medicatie gebruikt etc.
Ik ben erg benieuwd. Waarschijnlijk moeten we nog een tijd wachten gezien de wachtlijst die er is, maar ik hoop enorm dat dit ons wat gaat brengen.
Juli 2015
Maart 2017
<<

Pure*

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1936

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:18

Bericht 21 Feb 2018 09:06

Re: Slaapcentrum

Niemand ervaring?
Juli 2015
Maart 2017
<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:55

Bericht 21 Feb 2018 14:16

Re: Slaapcentrum

Ik heb geen ervaring met een slaapcentrum. Wel met ernstige slaapproblemen. N. is met 2 jaar doorverwezen naar de GGZ. Daar een traject doorlopen met psychologen. Daaruit is een oorzaak gekomen, waar overigens weinig aan te doen was verder. Daarvoor hadden we overigens via de kinderarts al melatonine gekregen.
<<

Pure*

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1936

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:18

Bericht 21 Feb 2018 14:29

Re: Slaapcentrum

Fijn dat je het wel herkent Parisienne. Hoe gaat het nu met jou dochter? Is er wel enige verbetering? Wat was de oorzaak?
Hier wilde ze haar ook naar een kinderpsycholoog in eerste instantie, dat hebben wij toen geweigerd omdat we haar daar te jong voor vonden. We hebben wel met andere instanties gewerkt aan het psychische gedeelte van haar slaapproblemen en dat heeft ook wel wat opgeleverd alleen niet genoeg. Ons inziens is er ook een lichamelijk stukje dat niet klopt waardoor ze slecht slaapt, dat willen we graag uitgezocht hebben bij het slaapcentrum. Hielp melatonine bij jullie? Dat is oa. Iets wat ik graag uitgezocht wil hebben. De mensen die we er tot nu toe over gesproken hebben vind ik te weinig verstand van slaapproblemen hebben om dit voor te schrijven. Ik heb zelf melatonine gehad lange tijd en weet hoe moeilijk 't is er vanaf te komen, daarom ben ik huiverig.

Inmiddels wordt het verhaal hoe ouder ze word wel steeds triester. Ze beseft nu heel goed hoe slecht ze slaapt, is doodsbang om te gaan slapen en heeft het constant over ' ikke niet dromen'. Met de nodige gedragsproblemen als gevolg.
Juli 2015
Maart 2017
<<

Noor

Major Yipyapper

Berichten: 2834

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:24

Bericht 21 Feb 2018 14:51

Re: Slaapcentrum

Ik heb geen ervaringen met een slaapcentrum wel met slecht slapende kinderen. Beide kinderen sliepen de eerste jaren slecht maar vooral onze twee sliep heel slecht. Tot 3 jaar en 2 maanden sliep ze geen 1 nacht goed. Moeilijk in slaap komen, vaak wakker worden 's nachts en dan uren wakker kunnen zijn. Wij zijn afgelopen september verhuisd en vanaf dag 1 in het nieuwe huis slaapt ze goed. Nog weleens een keer een wat mindere nacht maar over het algemeen slaapt ze de nachten door.
Ik denk dat je hier niets aan hebt maar zou het haar kamer kunnen zijn?
Succes!
Luuk: 07-09-2012
Nora: 15-07-2014
<<

Pure*

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1936

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:18

Bericht 21 Feb 2018 15:09

Re: Slaapcentrum

Noor schreef:Ik heb geen ervaringen met een slaapcentrum wel met slecht slapende kinderen. Beide kinderen sliepen de eerste jaren slecht maar vooral onze twee sliep heel slecht. Tot 3 jaar en 2 maanden sliep ze geen 1 nacht goed. Moeilijk in slaap komen, vaak wakker worden 's nachts en dan uren wakker kunnen zijn. Wij zijn afgelopen september verhuisd en vanaf dag 1 in het nieuwe huis slaapt ze goed. Nog weleens een keer een wat mindere nacht maar over het algemeen slaapt ze de nachten door.
Ik denk dat je hier niets aan hebt maar zou het haar kamer kunnen zijn?
Succes!


Dat hebben we uitgeprobeerd, ze slaapt op 3 verschillende slaapkamers slecht (al vanaf geboorte) en ook bij andere mensen als ze logeert. Er is iemand geweest die wateraders opgespoord heeft in ons huis en daar lag ze destijds wel op één, maar het heeft geen verschil gebracht qua slaapproblemen nu ze dr niet meer op ligt helaas.
Juli 2015
Maart 2017

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers