29 Apr 2015 11:04 door Anoniem186
1 cup havernout
1 cup gierstvlokken
1 cup gehakte noten
Halve cup cacaopoeder
2 el sesamzaadjes
3 el chia zaad
4 el kokosrasp
3 el speltmeel
1 tl kaneel
1 flinke eetlepel notenpasta
1 el chocopasta
2 el kokosolie
Kwart cup dadelstroop
1 ei
Verwarm de oven op 175 graden.
Meng alle droge ingredienten met elkaar.
Smelt de kokosolie en doe alle natte ingredienten bij elkaar.
Meng alles bij elkaar. Leg een bakpapiertje in een ovenschaal. Doe het mengsel er in en druk het heel erg goed aan met de bolle kant van een lepel.
Zet het een kwartier in de oven. Laat goed afkoelen en zet het voor het aansnijden nog even een kwartiertje in de vriezer (dat snijdt wat makkelijker).
Je kan met van alles variëren. Alleen havermout of andere vlokken. Geen chocopasta, maar stukjes chocolade (had ik niet in huis, daarom chocopasta gekozen haha). Ipv dadelstroop agave of iets dergelijks. Pindakaas ipv notenpasta.
Het kruimelt wel een beetje, maar de kruimels gooi ik wel lekker door de yoghurt.
Laatst gewijzigd door Anoniem186 op 29 Apr 2015 11:32, in totaal 1 keer gewijzigd.