Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Romantisch dagje Amsterdam

<<

Briggy

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1526

Geregistreerd: 19 Nov 2015 15:49

Bericht 01 Dec 2016 16:36

Romantisch dagje Amsterdam

In januari zijn ik en mijn vriend alweer twee jaar samen. Mijn vriend neemt doordeweeks een dagje vrij zodat we samen wat kunnen ondernemen. Nu zat ik eraan te denken om samen naar Amsterdam te gaan en daar te ontbijten, lunchen en/of te dineren. Qua eten heb ik al hotspots op het oog (maar tips zijn altijd welkom, wel het liefst overwegend vegetarisch/veganistisch), maar hebben jullie nog tips kwa romantische activiteiten in Amsterdam?
AfbeeldingAfbeelding
<<

Anoniem222

Bericht 01 Dec 2016 16:46

Re: Romantisch dagje Amsterdam

Leuk man! Genoeg leuke eettentjes in Amsterdam inderdaad, ook vegetarisch/veganistisch.
Ik woon in Amsterdam dus ik ben misschien een iets andere doelgroep dan iemand die een dagje komt maar wat ik leuk vind om te doen met mijn vriend, in Amsterdam, in de winter:
- Museum bezoeken. Hermitage vind ik een leuke aanrader en iets minder voor de hand liggend. Of nu in de Nieuwe Kerk 90 jaar Marilyn.
- Schaatsen op het museumplein.
- Shoppen in de negen straatjes.
- Naar Eye en een film bekijken.
- Op de top van A'dam toren schommelen (sowieso leuk om daar heen te gaan, dat stukje Noord).
- Concert/theater bezoeken
- Eten en borrelen.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5458

Geregistreerd: 22 Feb 2016 12:09

Bericht 01 Dec 2016 17:19

Re: Romantisch dagje Amsterdam

Ik weet niet wanneer je gaat,maar begin januari is nog Amsterdam light festival? Wellicht leuk om gewoon lekker te wandelen of een rondvaart te doen.

Schaatsen op museumplein of museum inderdaad. Naar Ciske in het delamar.

Restaurantjes zal ik eens nadenken! Ik heb wel eens positief mensen gehoord over De Waaghals, maar zelf nog nooit geweest. Mana mana of dophert? Verder geen idee, ik ben niet zo vega als ik uit eten ga...

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers