Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Relatie met collega's

<<

Loes de Poes

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 48

Geregistreerd: 28 Sep 2013 11:31

Bericht 20 Okt 2013 09:29

Relatie met collega's

Weg
Laatst gewijzigd door Loes de Poes op 14 Sep 2017 18:11, in totaal 2 keer gewijzigd.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13549

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 20 Okt 2013 09:44

Re: Relatie met collega's

Ik vind werk en privé gescheiden houden ook niks te maken hebben met niet afspreken buiten werktijd, meer met de dingen die in privésfeer gebeuren en de persoonlijke voorkeuren die je hebt voor collega's niet laten meespelen in wat je op je werk doet en beslist.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15870

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 20 Okt 2013 10:09

Re: Relatie met collega's

Ik heb een goede vriendin die tevens mijn collega is, zo leuk. Daarnaast heb ik met veel collega's ook buiten het werk om contact, zowel door af te spreken als vis FB en WA. Verder gaan we eens per twee jaar een weekend met elkaar weg, dat is iedere keer weer een enorm succes.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Roxi3

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:00

Bericht 20 Okt 2013 10:52

Re: Relatie met collega's

Ik spreek mijn collega's ook buiten werktijd via whatsapp en sms. Er zijn een aantal collega's waarmee ik weleens een drankje drink of iets leuks ga doen. Een collega is een goede vriendin geworden en daar spreek ik regelmatig mee af en bel ik ook mee.
Dit maakt het werken voor mij veel leuker, vooral de gezellige praatjes tussendoor en na werktijd. Verder heeft het geen invloed op mijn werkzaamheden
<<

Anoniem286

Bericht 20 Okt 2013 10:56

Re: Relatie met collega's

Ik praat eigenlijk over alles met kijn collega's, andersom ook. We spreken alleen niet buiten het werk af. Ik ga binnenkort wel ergens anders werken, misschien dat w e dan weleens zullen afsprekem.
<<

Anoniem 47

Bericht 20 Okt 2013 11:36

Re: Relatie met collega's

Ik heb 7 collega's. Op het werk praten we met elkaar, maar daarbuiten spreken we niet af. We sturen elkaar een kaartje als iemand jarig is en als het even niet goed gaat met iemand, sturen we ook een kaartje of bellen/mailen we. Ik zie mijn collega's echt als collega's, maar dat wil niet zeggen dat ik geen privé-zaken met hen bespreek.
<<

Anoniem 63

Bericht 20 Okt 2013 14:51

Re: Relatie met collega's

Af en toe doen we een borrel na t werk, maar echt verder afspreken buiten werk doen we niet. Wel vertel ik het (een aantal) collega's als ik ergens mee zit. We kunnen wel goed praten met elkaar, al leg ik natuurlijk niet m'n hele ziel bloot, en zij ook niet. Ik houd werk en privé wel graag gescheiden, maar niet zozeer op het front van collega's zeg maar.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25010

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 20 Okt 2013 15:00

Re: Relatie met collega's

Ik heb leuke collega's! Het zijn er wel veel, een stuk of 35, dus ik heb met de één wel meer dan met de ander. Met een stuk of 7-8 dames gaan we af en toe de stad in of uit eten en een enkele keer heb ik ook wel eens één op één met iemand afgesproken. Ik zie ze wel echt als collega's en niet zozeer als vriendinnen. Persoonlijke dingen zou ik trouwens best met ze kunnen bespreken.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem185

Bericht 20 Okt 2013 17:31

Re: Relatie met collega's

Nee, ik heb totaal geen behoefte aan contact met collega's buiten mijn werk om. Als ik ze tegen kom in de stad maak ik wel een praatje, maar meer hoeft er van mij niet te zijn. Bovendien zijn al mijn collega's ook minstens 10 jaar ouder (of in ieder geval het gros van mijn collega's) dus dat speelt denk ik ook mee.

Mijn 'collega' vrijwilligers zijn wel mijn vrienden en daar spreek ik ook regelmatig mee af.
<<

Anoniem7

Bericht 20 Okt 2013 17:48

Re: Relatie met collega's

Werk en prive gescheiden houden betekent voor mij meer wat Susan zegt. Ik vind het ook altijd jammer als collega's niet mee willen met een uitje onder het mom van 'werk en prive gescheiden willen houden'.
Ik doe in m'n vrije tijd wel eens wat met collega's, maar niet heel vaak.
<<

Anoniem301

Bericht 20 Okt 2013 18:50

Re: Relatie met collega's

Ik heb hele leuke belangstellende collega's. Echt een leuke afdeling. Ik ga regelmatig de stad in met een paar collega's en dat vind ik altijd erg gezellig. Wel heb ik alleen collega's op mijn FB waar ik dus ook privé mee om ga.
<<

Anoniem75

Bericht 20 Okt 2013 18:56

Re: Relatie met collega's

Het is mij echt nooit gelukt om werk en privé gescheiden te houden. Bij mijn vorige baan werd ik juist te privé en kreeg ik een relatie met mijn baas haha. En bij mijn huidige werk werk ik samen met een stel leuke meiden en gaan we geregeld uit eten na werktijd. De een is ook kapster en knipt mijn haar ook altijd.
<<

Zero

Bericht 21 Okt 2013 10:34

Re: Relatie met collega's

Ik heb een VOF met een vriendin van me, dus die band was al meer dan alleen collega's. En dat moet ook wel, want we zijn heel erg van elkaar afhankelijk en moeten/willen dus weten wat er in elkaars leven gebeurt. Maar dat was altijd dus al van sprake.

Met andere collega's van mijn bijbaan heb ik die band niet, maar dat komt omdat ik eigenlijk nooit direct met ze samen werk. Ik mag ze wel heel erg en ik zou ze graag nog beter willen leren kennen, maar we zien elkaar weinig. Wel hebben we een whats app groepje.

Ik vind het niet erg om het over mijn prive leven te hebben met collega's, maar bij klanten ga ik er niet op in. Mensen vinden het altijd maar normaal om te vragen waar ik vandaan kom. Ik vind het een rare vraag om eerlijk te zijn... dus die beantwoord ik soms ook gewoon niet.
<<

Spencer

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11130

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Bericht 21 Okt 2013 10:40

Re: Relatie met collega's

Mijn vriend is 1 van mijn managers, onze relatie is dus behoorlijk goed :D Ik heb zo'n 90 collega's, ik spreek vrijwel nooit buiten het werk met ze af. Ik doe altijd wel vriendelijk tegen iedereen, maar ik vind mensen al snel te veel zeuren om buiten het werk veel mee om te gaan.
R. 2013
D. 2016
<<

Anoniem321

Bericht 21 Okt 2013 12:44

Re: Relatie met collega's

Ik heb op zich een leuke groep collega's. Ik merk wel dat ik met de één meer deel dan met de ander. De collega waarmee ik samenwerk bijvoorbeeld, daar bespreek ik wel privédingen mee. Toch zie ik haar niet als een vriendin. Buiten het werk hebben we namelijk nooit contact.
Met sommige andere collega's ben ik wat voorzichtiger, er zitten nl. een paar gossipqueens bij en als ik iets aan één van hen vertel, weet ik dat een paar uur later het hele bedrijf op de hoogte is.
Wat op zich ook wel weer handig is, want soms maak ik wel gebruik van het roddelcircuit als ik bijv. zelf uit ben op informatie of even lekker wil roddelen over die ene 'rare' collega. Ik geef toe dat ik roddelen soms heerlijk vind.

Toch ben ik niet naief, ik weet dat ze op mijn vrije dat ook over mij roddelen en inmiddels weet ik ook zo ongeveer wat er dan over mij gezegd wordt.. Maar dat hoort er bij, zullen we maar zeggen.
<<

Anoniem119

Bericht 21 Okt 2013 16:00

Re: Relatie met collega's

Ik werk natuurlijk pas kort op dit kantoor, maar ik merk nu al dat het echt een super hechte groep is. Collega's knuffelen elkaar bij aankomst en vertrek en er wordt veel gekletst. De collega's met wie ik de training heb gedaan heb ik ook echt al een band mee, merk ik. De rest moet ik nog wat beter leren kennen. Wat ook leuk is, is dat er cadeautjes worden gekocht voor elke jarige. Degene die als laatste daarvoor jarig is geweest regelt dat, zo krijgt iedereen een cadeautje. Echt leuk!
<<

Anoniem40

Bericht 21 Okt 2013 19:23

Re: Relatie met collega's

Ik vind het wel lastig om een grens te bepalen. Ik ken niet veel mensen in deze stad, dus ik zou het wel leuk vinden om met sommige collega's een keer af te spreken. Maar ik ben wel hun leidinggevende en ik moet ze op dingen aan kunnen spreken. Lastig dus, ik zie wel hoe het loopt. We hebben nu ongeveer 1 keer per maand een borrel en dat is heel gezellig.
<<

Anoniem16

Bericht 21 Okt 2013 19:52

Re: Relatie met collega's

Ik heb een paar collega's waar ik ook erg goed bevriend mee ben. Ik denk dat het ook te maken heeft met in welke sector je werkt.

Marin; wat klinkt dat gezellig zeg!
<<

CCC

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2715

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:58

Bericht 21 Okt 2013 19:57

Re: Relatie met collega's

Ik houd werk en privé gescheiden, ik ga niet privé om met mijn collega's.

Caroow, mogen jullie dan wel in hetzelfde filiaal werken?
<<

Anoniem119

Bericht 21 Okt 2013 20:03

Re: Relatie met collega's

Printje schreef:
Marin; wat klinkt dat gezellig zeg!

Jaaa dat is het ook! Haha heb vanavond m'n eerste avond dienst en het is vet gezellig. Iemand had popcorn mee en er werden allemaal pizza's besteld. Maar tussendoor wel gewoon keihard werken hoor, maar de sfeer is gewoon super vriendschappelijk en gezellig.
<<

Anoniem16

Bericht 21 Okt 2013 20:04

Re: Relatie met collega's

Wat leuk zeg! Dus ik moet nu jullie fb pagina gaan lastigvallen ;) ( want dat is toch deels jouw werk of zit ik er nu zo naast?)
<<

Anoniem119

Bericht 21 Okt 2013 20:07

Re: Relatie met collega's

Klopt, ik zit de hele dag op Facebook voor m'n baan! ;-) als je een echte vraag hebt, mag je dat altijd daar stellen. (Alleen niet zeggen dat je mij kent natuurlijk hahaha)
<<

Anoniem16

Bericht 21 Okt 2013 20:09

Re: Relatie met collega's

hahaha ik zal zeggen dat je me zo goed en fijn geholpen hebt haha.

Is het dan echt altijd zo druk op die fb pagina? Ik kan me er niet goed een voorstelling van maken? Je baan klinkt wel enorm leuk en uitdagend. ( en je mag dus ook 'gewoon' hier op het forum komen?)
<<

Anoniem119

Bericht 21 Okt 2013 20:12

Re: Relatie met collega's

Zo'n 30.000 berichten per week... Is dat druk genoeg? ;-) we zijn met een team van ong 30 mensen.
Oh en ik heb nu pauze, dus zit gewoon op m'n telefoon.
<<

Anoniem16

Bericht 21 Okt 2013 20:13

Re: Relatie met collega's

Jeetje serieus?? dat had ik echt niet gedacht...
Volgende

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron