Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Statistieken van de maand maart

<<

Burgemeester Esmee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3629

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:36

Bericht 01 Apr 2017 15:44

Statistieken van de maand maart

Afbeelding

Maart
Marin opende op 1 maart een topic over de maand maart. Een mooi begin van deze statistieken.

Lente
De lente is begonnen en dat hebben we afgelopen week volop gemerkt.
Het waren de warmste 30 en 31 maart ooit gemeten!
Waren jullie er eigenlijk van op de hoogte dat de lente niet altijd op dezelfde dag begint? De datum van de lente is van belang voor de berekening van het paasfeest. Sommigen denken dat de lente officieel op 21 maart begint, maar dit is niet het geval.
De komende jaren, tot en met 2101, begint de astronomische lente op 20 maart. En in sommige jaren, bijvoorbeeld 2044 en 2048 begint de lente zelfs al op 19 maart! Dan weten jullie dit alvast :wink:.

Zomertijd
In de nacht van 25 op 26 maart ging dit jaar de zomertijd weer in. De zomer- en wintertijd kennen we in Nederland vanaf 1977. De theorie was dat er op die manier meer energie bespaard zou worden. Tegenwoordig staat de zomer- en wintertijd ter discussie. Moeten we er wel mee door blijven gaan?
Sommigen zijn van mening dat dat mens, dier en natuur uit balans raken. Ook schijnt het energieverbruik niet zo drastisch te verminderen. Wat vind jij? Afschaffen of gewoon laten zoals het nu is?

Turkije
De Turkse minister Kaya was niet welkom in Nederland om hier publiekelijk politiek campagne te komen voeren en werd onder begeleiding het land uitgeleid.

Tweede Kamerverkiezingen
Op woensdag 15 maart waren de Tweede Kamerverkiezingen. Geel was benieuwd naar de politieke voorkeur van onze forumleden. Klopte dit beeld met de uiteindelijke uitslag?

Inzending Eurovisie Songfestival
De zussen van O'G3ne maakten het nummer bekend waarmee ze Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival gaan vertegenwoordigen. Denk jij dat we kans maken op een finaleplaats?
In mei zullen we weten of de samenzang van de drie zussen indruk maakt op andere Europeanen.

Giro555
Op 29 maart werd een nationale inzamelingsactie voor Giro555 tegen de hongersnood in Jemen, Noordoost-Nigeria, Zuid-Soedan en Somalië georganiseerd. De opbrengst was ruim €30.000.000!

***

Afbeelding

Jarig
We zetten deze maand de volgende jarigen in het zonnetje: Plien, Olivia, Ava, Saga, Milady, Tsjip, Aziraphale, Parel, Travel, Sugarfall en Esperanza. Dames, van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag!

Zwanger
Zij waren niet de enigen die in maart wat te vieren hadden. We hebben er weer een aantal zwangere dames bij op het forum. Proficiat Noa, Amandine, Punto, Merida, Brennie, Juliette en sonly. Een fijne zwangerschap toegewenst!

Gezinsuitbreiding
Er zijn in maart niet zoveel dames bevallen. We feliciteren Framboos en Blue Phone met de geboorte van hun prachtige dochters. We wensen jullie veel geluk!

Ondertrouw
Fedora is afgelopen maand in ondertrouw gegaan en heeft de datum van haar huwelijk bekend gemaakt. Op Prinsjesdag wordt het niet alleen in Den Haag een feestje, maar ook Fedora en haar (toekomstige) man hebben die dag iets te vieren.

Sportieve topprestatie
Ook Lady verdient een eervolle vermelding in deze statistieken. Ze heeft meegedaan met de marathon van Utrecht en heeft 5 km gelopen in een tijd van 27:08 minuten! Knap hoor!

Huizennieuws
Minx heeft een eigen woning gevonden en is sinds afgelopen week druk aan het klussen. Succes en maak er een gezellige plek van waar jullie je snel thuis gaan voelen!

Pineco kreeg de sleutel van haar nieuwe huis. Hopelijk is je woonkamer helemaal naar wens geworden Pineco.

Ook Bloemetjesgordijn ontving de sleutel van haar nieuwe woning. Succes met klussen en we zien het eindresultaat wel op het forum voorbij komen? :wink:

Silly-One kreeg de sleutel van haar appartement. Lukt het een beetje om de hoeveelheid licht zo goed mogelijk te benutten?

Tenslotte hebben we nog op het forum voorbij zien komen dat Bliss haar huis aan een profvoetballer heeft verkocht.

Nieuwe baan
De volgende dames hebben samen in het sollicitatietopic gekletst, maar zijn inmiddels weer voorzien van een nieuwe baan. Fijn dat jullie allemaal iets leuks hebben gevonden! Gefeliciteerd Radler, Spencer, Meneer de Uil, Tante Toos, Bliss en Infragilis!

Afbeelding

Sterkte
Moederkoekje, Maple, Silly-One, Lady, Bisq, Cotton, Popcorn, Pippa, Marsy31, Mona, Jada, Japie, Suus, Boerenkool en Bob kregen afgelopen maand helaas minder goed nieuws of een verdrietige gebeurtenis te verwerken. We wensen jullie allemaal veel sterkte en hopen dat het forum jullie hierbij wat troost kan geven. Weet dat er aan jullie gedacht wordt.

Ook aan bekende Nederlanders wordt hier op het forum gedacht. Bij Nicolette Kluijver werd een voorstadium van longkanker geconstateerd, maar inmiddels is ze geopereerd en gelukkig ook schoon verklaard!

Topics of berichten die wat extra in het zonnetje gezet worden
Peinture is forumster van de maand
Myloon was de winnares van de WIDM 2017 poule
Soleil doneerde 35 cm van haar afgeknipte haren aan Stichting Haarwens
Tabbie was op tv te zien
Frankie maakte een nieuw logo voor onze pijler Lichaam & Gezondheid
Zero won een prijs op de fotografie beurs

Weetjes
In maart werd het forum 140.882 keer bezocht. Maandag 20 maart werd het forum het meest bezocht; 5075 sessies. De gemiddelde sessieduur lag op 8 minuten en 44 seconden. De meeste bezoekers kwamen uit Nederland (92,5%), België (4,41%) en Duitsland (0,51%). Vanuit Spanje, Noorwegen en Rusland weten mensen ons ook te vinden.

Zoektermen
Wat hebben onze bezoekers deze maand voor zoektermen gebruikt?
* korte rokjes en niks eronder
* yes cafe (er zijn dus nog oude forumleden die terug willen keren?)
* eva koreman valt op vrouwen
* hoe ruikt witte reus?
* lekker aftrekken in de trein :wtf:
* marilyn knappe vrouw
* spinnen zien vietnam
<<

Anoniem184

Bericht 01 Apr 2017 15:51

Re: Statistieken van de maand maart

Leuk!

Maar misschien een hele stomme vraag hoor... help me even herinneren, waarom wensen jullie me ook alweer sterkte? :redface:
<<

Burgemeester Nicky

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 7717

Geregistreerd: 31 Aug 2013 16:30

Bericht 01 Apr 2017 15:59

Re: Statistieken van de maand maart

Omdat de kat van je ouders is overleden: post977095.html#p977095
<<

Anoniem184

Bericht 01 Apr 2017 16:05

Re: Statistieken van de maand maart

Ik bedacht me dat later inderdaad. Lief!
<<

Burgemeester Nicky

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 7717

Geregistreerd: 31 Aug 2013 16:30

Bericht 01 Apr 2017 16:09

Re: Statistieken van de maand maart

Graag gedaan! Het verliezen van een huisdier blijft naar enverdrietig.
<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1414

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:49

Bericht 01 Apr 2017 16:12

Re: Statistieken van de maand maart

Ik heb eigenlijk geen zin om terug te gaan zoeken, maar ehhh Bliss dr huis aan een profvoetballer verkocht? Serieus of ehhh... kikker in je bil? ;)
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4044

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:32

Bericht 01 Apr 2017 17:25

Re: Statistieken van de maand maart

MissBitchy schreef:Ik heb eigenlijk geen zin om terug te gaan zoeken, maar ehhh Bliss dr huis aan een profvoetballer verkocht? Serieus of ehhh... kikker in je bil? ;)

Dat is echt waar!
Alles is perfect, als je van een beetje chaos houdt.
― Loesje
<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1414

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:49

Bericht 01 Apr 2017 18:04

Re: Statistieken van de maand maart

In welk topic kan ik dat vinden?
Leuk hoor! En sowieso fijn dat het verkocht is!!
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6077

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 01 Apr 2017 18:10

Re: Statistieken van de maand maart

Die zoektermen blijven echt geniaal!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem185

Bericht 01 Apr 2017 18:12

Re: Statistieken van de maand maart

Ik vind het zo lief dat jullie me sterke wensen, ookal had er niemand gereageerd op mijn bericht en dacht ik dat iedereen er overheen had gelezen of het niet belangrijk vond. :heart:
<<

Quizzle

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2641

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:35

Bericht 03 Apr 2017 06:18

Re: Statistieken van de maand maart

Bob schreef:Ik vind het zo lief dat jullie me sterke wensen, ookal had er niemand gereageerd op mijn bericht en dacht ik dat iedereen er overheen had gelezen of het niet belangrijk vond. :heart:

ik vind dit heel verdrietig, ik heb er gister ook al veel aan gedacht, ik heb het echt niet gelezen, maar ik vind het echt heel rot dat jij je zo ongezien hebt gevoeld.
Ik vind jou wel belangrijk en het spijt me heel erg dat dit gebeurd is, en ik weet dat niemand dat nu hoeft te zeggen, maar ik wilde toch even reageren want ik zit ermee.
liefs
After the flood, all the colors came in
<<

Cotton

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 23269

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 03 Apr 2017 07:45

Re: Statistieken van de maand maart

Ik ben bang dat ik het niet gelezen heb. Wat was er aan de hand Bob? :(
29032018
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3741

Geregistreerd: 22 Feb 2016 12:09

Bericht 03 Apr 2017 08:11

Re: Statistieken van de maand maart

Oh wat naar. Ik neem aan dat het om het nieuws omtrent je tante gaat? (heb even door je posts gezocht)

Sorry! Ik heb er toen ook compleet overheen gelezen. Reageer zo vaak mogelijk ook nog wel eerst /ook op anderen als ik zelf iets kwijt wil in een algemeen topic maar heb totaal jouw berichtje niet gezien tussen de meerdere reacties op een paar andere berichtjes die dag.

Wat verschrikkelijk naar. Hoe gaat het nu met haar? Weten jullie al iets meer of horen jullie dat deze week? Hele dikke knuffel! Ik hoop net als Quizzle dat je weet dat het nooit expres is geweest en dat we allemaal jouw nieuws net zo belangrijk (en in dit geval helaas verdrietig) vinden als dat van andere forummers. Sorry!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 15069

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 14 Apr 2017 19:27

Re: Statistieken van de maand maart

Tom schreef:
MissBitchy schreef:Ik heb eigenlijk geen zin om terug te gaan zoeken, maar ehhh Bliss dr huis aan een profvoetballer verkocht? Serieus of ehhh... kikker in je bil? ;)

Dat is echt waar!


Ik zie dit topic nu pas en kom er maar liefst twee keer in voor, thanks!

Haha ja cool hè, MB? Week voor de overdracht zag ik ineens de naam van een profvoetballer in de koopakte staan. Niet dat hij er zelf gaat wonen hoor, het is gewoon een investering. Het gaat om Jan.maat trouwens (niet Jan Maat dus, maar aan elkaar zonder puntje is zijn achternaam).
Afbeelding
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5789

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:06

Bericht 15 Apr 2017 19:16

Re: Statistieken van de maand maart

Dan had-ie je ook nog wel wat meer ervoor kunnen betalen toch Bliss? :wink:
❤ 08-08-2015
❤ 20-06-2018
<<

Bloemetjesgordijn

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2220

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:19

Bericht 20 Apr 2017 13:03

Re: Statistieken van de maand maart

Zie dit topic nu pas omdat ik meer meelees dan post maar leuk Bliss en dat ik in de statistieken sta haha. Nu druk bezig met klussen, nja strippen. Electra is bijna vernieuwd dus eerste puntje kunnen we bijna afvinken.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 15069

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 20 Apr 2017 17:25

Re: Statistieken van de maand maart

Arwyn schreef:Dan had-ie je ook nog wel wat meer ervoor kunnen betalen toch Bliss? :wink:


Haha ja eigenlijk wel, had ik maar eerder geweten dat hij het zou kopen! Maar goed, ik mag niet klagen, ben allang blij dat ik geen restschuld heb overgehouden!
Afbeelding

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers