Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Forumster van de maand december

<<

Burgemeester Saar

Bericht 15 Dec 2016 10:58

Forumster van de maand december

We zijn op de helft van december, wat betekent dat het tijd is voor de nieuwe forumster van de maand! Burn heeft het stokje vorige maand overgedragen aan Katie. Benieuwd naar de persoon achter Katie? Lees dan snel verder!

Katie in het dagelijks leven
Ik ben Charlotte, ook wel Lot genoemd door iedereen. Ik ben 29 jaar, woon samen met mijn lieve vriend in de mooie stad achter de duinen en werk in een hotel als leidinggevende. In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen winkelen, naar de bioscoop of lekker uit eten. Familie is heel belangrijk voor mij; mijn twee zussen, mijn neefje van zes maanden en mijn ouders. Ik ben gek op opruimen, uitzoeken en dingen regelen en ben dus ook altijd degene die kaartjes regelt met verjaardagen, cadeautjes op de juiste momenten en ik zorg voor vrijgezellenfeesten en dergelijke. Het wordt stiekem ook wel een beetje van me verwacht inmiddels, want ik ben zo 'spontaan'.
Je kunt mij herkennen aan mijn verzameling KLM-huisjes en Delfts Blond servies!

In één woord
Mijzelf omschrijven in één woord vind ik best lastig! Dat wordt dan spontaan. Of zorgzaam. Of lief. Als ik het aan andere zou vragen zou hun antwoord LIEF zijn.

Wens
Als ik één ding zou mogen wensen zou ik kiezen voor een betere gezondheid. Dat zou de rest ook net iets gemakkelijker maken allemaal, qua ander werk zoeken, in huis helpen met verbouwen, etc. En een andere stille wens is moeder worden :)

Katie op het forum
Ik ben een jaar of 9/10 geleden op het forum terechtgekomen via het tijdschrift. Het is dus bijna tijd voor mijn jubileum, als ik die niet al gehad heb, haha! Ik zat toentertijd niet goed in mijn vel en het was voor mij wel een hele fijne afleiding. Ik kon altijd mijn verhaal kwijt.

Forumnamen
Ik heb door de jaren heen meerdere andere namen gehad, maar de meest bekende die ik jarenlang heb gehad is Pippa! De andere namen kan ik niet meer precies noemen, maar het zijn er wel een hoop geweest. Helaas wel moeten besluiten verder geen privéfoto's meer te plaatsen, omdat ik daardoor wel eens herkend ben en dan forumt het net wat minder anoniem.
Inmiddels ben ik, sinds afgelopen zomer, actief onder de naam Katie, naar mijn favoriete schrijfster Katie Fforde!

Activiteit
Ik forum eigenlijk overal, dus je zult mijn reacties bij alle pijlers vinden. Ik kijk altijd bij 'nieuwe berichten' dus dat is heel erg wisselend. Op vrije dagen breng ik best veel tijd door op het forum. Als ik aan het werk ben, forum ik tussendoor op mijn telefoon en lees ik dus sowieso wel mee, maar reageren doe ik dan niet altijd!

Leuk en minder leuk
Ik vind de topics over zwangerschap & baby's erg leuk om te lezen. Ook vind ik het 'wat heb je aan vandaag-topic' erg leuk. Ik doe er wel ideeën en tips op qua kleding, al plaats ik zelf nooit foto's! Verder vind ik het persoonlijk leuk om te weten wat mensen bezighoudt, hoe ze hun dagen vullen en daarom vind ik het ook leuk om te lezen wat mensen doen doordeweeks of in het weekend.
Minder leuk vind ik dat ik me soms een beetje een buitenstaander voel. Daar kan niemand iets aan doen, maar voel niet altijd evenveel aansluiting. Op het forum zijn sommige mensen nog echt in begin met daten, anderen hebben echt al hele gezinnen met kinderen. Ik ben net niks om het zo te zeggen en heb daarom soms een beetje het idee dat ik erbuiten val. Ook heb je mensen die elkaar privé kennen en dat kun je soms wel merken qua reacties.

Zonder het forum...
Zonder dit forum had ik ontzettend veel dingen niet geweten. Sowieso allemaal dingen over baby's, zoals over dragen, rapley en borstvoeding, maar ook over hoe andere mensen over dingen denken, hoe ze met situaties omgaan en dat iedereen anders is, maar zoals op dit forum er wel saamhorigheid is op momenten dat het nodig is!
Ook is dit nog wel een leuk weetje: Zonder dit forum had ik mijn vriend nooit leren kennen...
Meg (toen een andere naam) opperde om Paiq te proberen, omdat het een leuke site was om met andere mensen te praten en omdat er misschien wel iemand leuks tussen zou zitten. Dit heb ik toen gedaan en via daar heb ik dus mijn vriend zeven jaar geleden leren kennen. Ik kende de website helemaal niet en had het anders dus echt NOOIT bedacht om daar heen te gaan. Met Megs idee ben ik dus dagelijks nog erg blij, want ik ben echt ontzettend gelukkig met mijn vriend en mijn leven hier in de stad.

Bijgebleven
Iets van de laatste tijd wat mij altijd zal bijblijven is toch echt wel het topic van Lady over haar moeder. Dat was zo vol liefde, verdriet, angst en emoties, dat heeft echt indruk om me gemaakt! Ik vind haar echt enorm dapper.

Veranderen
Als ik iets aan het forum zou kunnen veranderen zou ik graag wat meer activiteit willen. Soms is het heel druk, maar soms is er bijna niks terug te lezen en is er ook weinig discussie en echt interessante dingen om te lezen... Sommige forumsters zie je wel reageren maar zelf nooit een topic openen. Dat is jammer, kom op!

Forumster van de maand januari 2017
Ik wil graag JEZZIE nomineren als volgende forumster van de maand. Ik vind haar heel lief, spontaan en aardig en zij verdient het dus wel om even in het zonnetje gezet te worden! Ik vind het leuk ook dat ze steeds meer reageert en me in ieder geval meer opvalt. Jezzie is mijn mede Jan Smitfan en ik ben wel benieuwd of we nog meer overeenkomsten met elkaar hebben!

Een foto waar Katie blij van wordt
Vorig jaar ben ik met mijn vriend in New York geweest. Dat was zo'n enorm gave ervaring, we zijn beiden echt verliefd geworden op de stad. Als we ooit de kans krijgen om daar (tijdelijk) te gaan wonen, pakken we die kans met beide handen aan, geweldig!
Afbeelding
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 11897

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:26

Bericht 15 Dec 2016 11:18

Re: Forumster van de maand december

Leuk stuk Katie! Wat vervelend dat je het gevoel hebt er tussenin te zitten. Voor mijn gevoel presenteer je je niet zo. Ik vind het altijd interessant om jouw reacties te lezen en ik vind je een lieve (daar heb je em al) en fijne forumster!
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Marin

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 16197

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 15 Dec 2016 11:24

Re: Forumster van de maand december

Wat een leuk stuk Katie. Het was me eigenlijk helemaal niet opgevallen dat je nooit meer foto's plaatst hier. Wat jammer dat je een meelezer hebt. Gelukkig volg ik je nog op andere media.
En inderdaad jammer dat je het gevoel hebt er tussenin te zitten. Ik denk dat er genoeg meiden zijn met een hele leuke relatie net zoals jij maar nog geen kinderen. Maar dat is misschien niet echt een specifieke groep die zich als zodanig uit denk ik. Ik vind jou verder juist een bekende forumster die door iedereen geliefd is, dus ik hoop dat je dat zelf ook ziet!

Zijn er eigenlijk nog plannen voor het werk van je vriend om eventueel te relocaten naar een stad als New York? Dat zou eventueel een mogelijkheid zijn toch? Kan me voorstellen dat dat heel gaaf zou zijn!

Verder wist ik vrijwel alles van je, maar ben ook benieuwd naar hoe het met het huis is. Nog steeds aan het verbouwen of is de rust wedergekeerd?

Leuk dat je Jezzie hebt genomineerd!
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7041

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:17

Bericht 15 Dec 2016 12:04

Re: Forumster van de maand december

Wat een leuk stuk over jezelf Katie!
Volgens mij ben je in het echt net zo spontaan en gezellig als op het forum.
En heel lief dat je mij hebt genomineerd! :)
29 augustus 2012 ~ 27 februari 2016

Volg mij op instagram Mamajezzblog
<<

September

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1987

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:28

Bericht 15 Dec 2016 13:42

Re: Forumster van de maand december

Hee jij bent het! Leuk Katie! Ik dacht dat je weg was en dat vond ik zo jammer.
Leuk geschreven het stuk! Ik hoop dat je wens om moeder te worden nog mag uitkomen!
Hello, from the outside <3

Afbeelding
<<

Sookie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1961

Geregistreerd: 05 Sep 2016 20:09

Bericht 15 Dec 2016 15:45

Re: Forumster van de maand december

Wat grappig dat het forum een kleine rol gespeeld heeft in de ontmoeting met je vriend! Leuk stuk om te lezen weer en leuke nominatie.
<<

Anoniem192

Bericht 15 Dec 2016 18:08

Re: Forumster van de maand december

Leuk geworden zo :)
<<

Char

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 880

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:04

Bericht 15 Dec 2016 19:00

Re: Forumster van de maand december

Ik had je nog niet herkend met je nieuwe naam (onder een steen gelegen?), maar een leuk stuk!
<<

Maddie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5006

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:18

Woonplaats: Noord Holland

Bericht 15 Dec 2016 21:47

Re: Forumster van de maand december

Leuk stuk. Ik ben één van de forummers die vooral reageert en weinig zelf een topic opent. Heb daar meestal niet heel erg behoefte aan of niet echt leuke ideeën voor een nieuw onderwerp denk ik.
Augustus 2012
Augustus 2014
Mei 2016
<<

Anoniem193

Bericht 15 Dec 2016 22:08

Re: Forumster van de maand december

Ah nee... ik kom even onder een steen vandaan.
<<

Anoniem192

Bericht 15 Dec 2016 22:14

Re: Forumster van de maand december

Haha, ik dacht dat het wel algemeen bekend was :)
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8477

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 16 Dec 2016 07:29

Re: Forumster van de maand december

Wat een leuk stuk Katie. En want ontzettend bijzonder om te lezen dat mijn topic jou zo geraakt heeft :heart:. Ik zie jou overigens niet als een buitenbeentje hier, allesbehalve zelfs!
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

Afbeelding
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7889

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:24

Bericht 16 Dec 2016 08:36

Re: Forumster van de maand december

Wooow haha ben jij het!! Leuk! Ik vind jou ook geen buitenbeentje hier, juist echt gevestigde orde! In je vorige naam, maar ook in je nieuwe naam vond ik dat (en vond ik het irritant dat ik je niet kon plaatsen).
14 mei 2015 ♥ kleine held
13 februari 2018 ♥ kleine aap

♥ hoor je de zee, mama? ♥
<<

Anoniem189

Bericht 16 Dec 2016 15:27

Re: Forumster van de maand december

Leuk stuk, Katie!
<<

Anoniem192

Bericht 16 Dec 2016 16:59

Re: Forumster van de maand december

Exo, lief van je, dankjewel :)

Marin, (voor nu) geen plannen daarvoor, op zijn huidige werk kan dat sowieso niet en heeft hij het ook totaal niet naar zijn zin. Dit zorgt er ook voor dat het huis nog niet volledig af is, puntjes op de I nog in badkamer/slaapkamer/woonkamer en de gang, keuken & kamertje moeten nog volledig, maar dat komt volgend jaar allemaal, de laatste maanden ook eigenlijk niet mee bezig geweest, speelden teveel andere dingen. Helaas, had het graag EINDELIJK af gehad, maar oké.

Jezzie, jij was de eerste die in me omkwam, ik vind je een leuke vrouw :)

September, lief van je, de wens, ik wens het ook voor mezelf ;)

Sookie, haha, ja vond dat wel het vermelden waard, al zullen de 'vaste' mensen het wel weten!

Char, haha, dacht dat het wel algemeen bekend was!

Maddie, het hoeft ook niet hoor, zelf plaatsen, maar ik vind het altijd wel leuk om te zien wat mensen zelf bezig houdt als ze zelf een topic openen!

Alibi, hallo, beviel het onder de steen?

Lady, ja, dat heeft me echt geraakt, ook jouw manier van vertellen en jouw liefde voor je mooie moeder!

Zodra, hahaha, nou, ik ben het dus! :)

Liv, dankjewel :)
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7566

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 19 Dec 2016 23:18

Re: Forumster van de maand december

Wat een leuk stukje over jou
<<

Brooke

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1056

Geregistreerd: 24 Sep 2016 12:23

Bericht 20 Dec 2016 10:40

Re: Forumster van de maand december

Wat leuk geschreven Katie!

En wat jammer dat je soms het idee hebt dat je erbuiten valt. Laat dat je niet tegen houden hoor om op het forum te komen te posten. Ik kan ook lang niet overal over mee praten, in heel veel topics m.b.t kinderen kan ik ook niet reageren omdat ons kindje 'anders' is en dus andere ervaringen heb. En dat geldt daardoor ook wel voor meer onderwerpen, omdat mijn leventje beperkt is daardoor. Maar ik kom gewoon en mij val je wel op hoor. Ik vind het gezellig als je er bent.
*Sterretje december 2012

*Kleine kanjer 19-10-2013

Afbeelding
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5579

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:06

Bericht 21 Dec 2016 16:07

Re: Forumster van de maand december

Zo, valt hier even een kwartje!
Het is wel weer duidelijk dat ik naamwijzigingen helemaal niet volg, haha.

Leuk stuk Katie!
❤ 08-08-2015
❤ 06-2018
<<

Pineco

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1921

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:09

Bericht 21 Dec 2016 23:29

Re: Forumster van de maand december

Wat een leuk stuk Katie, ik had ook echt niet door wie je voorheen was :palm: Ik vind je trouwens helemaal niet overkomen alsof je buiten de boot valt, je hebt naar mijn idee heel vaak zinnige adviezen en een duidelijke en goed verwoorde mening op veel vlakken. Je levert een fijne bijdrage aan dit forum :)
Drie meiden maken ons geluk compleet! 04-01-2009 / 16-05-2012 / 19-02-2014
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3476

Geregistreerd: 22 Feb 2016 12:09

Bericht 21 Dec 2016 23:55

Re: Forumster van de maand december

Hey wat leuk, ik had het ook nog niet door!
<<

Blondje26x

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 124

Geregistreerd: 21 Aug 2016 18:53

Bericht 27 Dec 2016 19:52

Re: Forumster van de maand december

Echt een super leuk stukje! Leuk om een stukje van jou te leren kennen! Ben zelf nog maar kort hier, maar ervaar jullie allemaal stuk voor stuk als warme lieve mensen.
Don't regret anything that made you smile
<<

Stanley

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1313

Geregistreerd: 25 Jan 2014 17:24

Bericht 28 Dec 2016 22:03

Re: Forumster van de maand december

Leuk stukje Katie, ik vind jou altijd zo lief en leuk over komen hier.
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10722

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 07 Jan 2017 12:28

Re: Forumster van de maand december

Ben jij t :O *shock*
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3476

Geregistreerd: 22 Feb 2016 12:09

Bericht 07 Jan 2017 12:40

Re: Forumster van de maand december

Zora schreef:Wooow haha ben jij het!! Leuk! Ik vind jou ook geen buitenbeentje hier, juist echt gevestigde orde! In je vorige naam, maar ook in je nieuwe naam vond ik dat (en vond ik het irritant dat ik je niet kon plaatsen).


Inderdaad! Al had ik geen idee wie je nu was. Ik ben volgens mij echt ontzettend veel mensen kwijt door naamswijzigingen.
<<

Anoniem192

Bericht 07 Jan 2017 13:09

Re: Forumster van de maand december

Hahaha!

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers