Wraptaart
Met kant en klare wraps, je kan ze natuurlijk ook zelf maken, maar ik vind dat een pokke werk, dus dat doe ik zo min mogelijk.
-
kip 10 minuten koken en helemaal uitpluizen in kleine stukjes
- plakjes wortel koken, paar minuutjes later broccoli roosjes erbij. Afgieten en een beetje af laten koelen.
- 2 grote uien en 3 tenen knoflook fijn snijden (ik gooi alles in de keukenmachine)
- uien en knoflook bakken met wat sambal en kruiden (ik deed kurkuma, peper en naderhand wat zout)
-
kip aan het uimengsel toevoegen en een flinke scheut sojasaus erbij
- kaas raspen
- wrap op de bodem van een taartvorm doen en insmeren met wat creme fraiche
- laagje wortel en broccoli in stukjes erop
- kipmengsel erboven
- klein beetje geraspte kaas
- wrap er weer op en bovenstaande herhalen (3 of 4 keer), heel goed aandrukken.
- eindigen met een wrap met wat creme fraiche en daar wat kaas bovenop
20 minuutjes in de oven op 200 graden