Ik vries echt van alles in. Mijn diepvries is dan ook mijn beste vriend.
Sausen voor de pasta vries ik altijd zonder pasta in.
Bami laat ik ver van te voren ontdooien, anders wordt het er niet lekker op.
Boontjes met spekjes, ui en champignons in porties.
Aardappelschijfjes ongebakken in porties.
Groenten (ongekookt en ik weet dat ik dat fout heb gedaan, maar wordt er niet slechter op) in porties.
Groentesoep van zaterdag zit in porties in de diepvries.
Bliksoepen. Als ik één portie heb gehad, vries ik het tweede portie in.
Laatst had ik 500 gram gehakt en ondanks dat ik vlees lekker vind, vind ik 250 gram vlees in een pastasaus mee dan voldoende en toen heb ik van de overige 250 gram gehaktballen gedraaid, gebakken en in de diepvries gemaakt.
En ik had laatst een rijstgerecht met biefstuk (al had ik runderlappen, vond ik toch goedkoper) en dat heb ik ingevroren, maar dat durf ik niet eruit te halen, want rijst uit de vriezer lijkt me niet lekker.
Bij de soep heb ik altijd ingevroren stokbrood. Heel snel en simpel. Soepje met stokbrood.
Wat heb ik nog meer? Ik ga morgen courgette eten met een roomsausje en ik denk dat ik een tweede portie invries. Al vind ik dat ook niet zo heel erg lekker.
Dat was het wel. Ik vries dus alles in, maar of ik het er ook weer uithaal?