Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wanneer boeken? Ferry Calais-Dover

<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 10 Mrt 2014 09:27

Wanneer boeken? Ferry Calais-Dover

Wij zijn van plan om in september naar Wales te gaan met de auto. Over het algemeen geldt natuurlijk, hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper. Maar zijn er bij P&O, DFDS of Stena ook nog periodes met extra korting? Of kortingscodes, of whatever?

Alvast bedankt voor alle info!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 12340

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 10 Mrt 2014 09:37

Re: Wanneer boeken? Ferry Calais-Dover

Ik ga in juli naar Zuid-Engeland en wij hebben twee of drie weken geleden geboekt. De boot van Calais naar Dover is over het algemeen niet zo duur. Volgens mij is DFDS het goedkoopste, maar zij varen niet vanaf Calais maar vanaf Duinkerken. Vanaf Calais kun je alleen met de tunnel of met P&O. Stena vaart vanaf de Hoek van Holland.
2016 ♥
2019 ♥♥
Afbeelding
<<

Anoniem119

Bericht 10 Mrt 2014 10:14

Re: Wanneer boeken? Ferry Calais-Dover

Ik ging nooit met die ferry, maar met de ferry van Rotterdam naar Hull, en ik weet wel dat daar een vroegboekkorting gold. Ik heb me nooit ingeschreven voor nieuwsbrieven daarvan o.i.d. dus ik weet eigenlijk niet of ze ook kortingsacties doen. Zou goed kunnen hoor. Kijk anders of je je in kan schrijven daarvoor. Dan ben je goed op de hoogte. (en als ze een nieuwsbrief aanbieden, dan lijkt me de kans groot dat ze ook wel eens acties doen).
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10948

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 10 Mrt 2014 10:20

Re: Wanneer boeken? Ferry Calais-Dover

Ik ga binnenkort met mijn moeder een dagje naar York (via Hull) en wij hebben een paar dagen lang internet afgestruind tot we een aanbieding vonden. Er zijn heel vaak aanbiedingen, je moet gewoon net geluk hebben.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 10 Mrt 2014 11:05

Re: Wanneer boeken? Ferry Calais-Dover

Thanks! York wil ik ook nog een keertje heen!

Google gaf Calais als route. Ik zal me inschrijven voor de nieuwsbrieven.
Afbeelding
Afbeelding

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers