Re: Wat eten we vanavond? #13
UN, wie is dat nou op je foto? Madchen Amick in haar jonge jaren? Wilde het altijd al vragen, maar vergat het steeds.
Heb je mijn recept nog gezien?
Urban Naked schreef:Nee een actrice uit een serie die ik jaaaaaren geleden leuk vond (Natascha McElhone heet ze).
Ja ik had je recept gezien, bedankt voor het uittikken!
Mizz_S schreef:Dat klinkt lekker Carrie, heb je een recept?
Wij rijden vanuit het werk meteen door naar de ouders van mijn man, zijn moeder is jarig. Ik geloof dat we Chinees gaan eten.
Susan schreef:Hoe doe jij dat met de onderste laag bladerdeeg, zet je de springvorm eerst in de oven om dat te laten garen? Ik maakte vroeger vaak zoiets, maar dan met broccoli, gehakt en kaas en het viel mij op dat het onderste bladerdeeg altijd zacht en bleek bleef.
Carrie schreef:Mizz_S schreef:Dat klinkt lekker Carrie, heb je een recept?
Wij rijden vanuit het werk meteen door naar de ouders van mijn man, zijn moeder is jarig. Ik geloof dat we Chinees gaan eten.
Ik fruit een uitje met wat knoflook, doe dan een heel pakje diepvriesspinazie erdoor en laat het zachtjes pruttelen zodat het zacht wordt.
Daarna gebruik ik geroosterde paprikapoeder en doe daar flink wat van overheen. De walnoten rooster ik even in een koekenpan en hak ik daarna in stukjes. Deze gooi ik door de spinazie, samen met geraspte oude kaas en dan even roeren.
Ik gebruik zo’n springvorm en die beleg ik dan met bladerdeeg en giet dan het mengsel erin. En nog wat extra kaas op de bovenkant voor ik hem dichtmaak. Dan in de oven en klaar!
Susan schreef:Hoe doe jij dat met de onderste laag bladerdeeg, zet je de springvorm eerst in de oven om dat te laten garen? Ik maakte vroeger vaak zoiets, maar dan met broccoli, gehakt en kaas en het viel mij op dat het onderste bladerdeeg altijd zacht en bleek bleef.
Soleil schreef:Misschien krijg ik nu een ban voor dit topic, maar wij aten Fred en Ed kleurenpannenkoeken.
Wat een hel, ik had het pak gekregen en zal het ook nooit meer kopen.
Het beslag was raar, erg dik. Hij bakte niet goed en de kleur groen zag er echt niet lekker uit, maar smaakte precies hetzelfde als de rode kleur.
caribbeanlover schreef:Aha. Wel vreemd als je van jezelf vind dat je goed kan koken.
Marin schreef:caribbeanlover schreef:Aha. Wel vreemd als je van jezelf vind dat je goed kan koken.
Waarom is dat vreemd?
caribbeanlover schreef:Marin schreef:caribbeanlover schreef:Aha. Wel vreemd als je van jezelf vind dat je goed kan koken.
Waarom is dat vreemd?
Ik vind dat een beetje naast je schoenen lopen, iets als opscheppen. Waarom zou je dat zeggen? Daarbij hoe kan je van jezelf nou weten of je goed kookt. Ik kan het niet en dan vind ik het niet raar als men dat zegt.
Bliss schreef:Carrie schreef:Mizz_S schreef:Dat klinkt lekker Carrie, heb je een recept?
Wij rijden vanuit het werk meteen door naar de ouders van mijn man, zijn moeder is jarig. Ik geloof dat we Chinees gaan eten.
Ik fruit een uitje met wat knoflook, doe dan een heel pakje diepvriesspinazie erdoor en laat het zachtjes pruttelen zodat het zacht wordt.
Daarna gebruik ik geroosterde paprikapoeder en doe daar flink wat van overheen. De walnoten rooster ik even in een koekenpan en hak ik daarna in stukjes. Deze gooi ik door de spinazie, samen met geraspte oude kaas en dan even roeren.
Ik gebruik zo’n springvorm en die beleg ik dan met bladerdeeg en giet dan het mengsel erin. En nog wat extra kaas op de bovenkant voor ik hem dichtmaak. Dan in de oven en klaar!
Hé dit klinkt lekker! Ga ik ook eens proberen. Hoe lang doe je 'm in de oven en op hoeveel graden?
minoessepoes schreef:Wij eten vanavond portobello's uit de oven gevuld met sjalot, knoflook, de steeltjes en roomkaas met geraspte kaas bovenop, daarbij aardappelballetjes en een prutje van gebakken groenten ( champignons, paprika, ui ed).
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers