Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


foodies topic

<<

caribbeanlover

Stamgast

Berichten: 9555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:28

Bericht 30 Sep 2018 16:44

Re: foodies topic

ChiQ schreef:
caribbeanlover schreef:
ChiQ schreef:Ikibana in Barcelona. Best. Ever. Je hebt nog nooit zulk fantastische aziatisch/sushi gegeten. Neem de menu van €60,- pp dat is echt zó lekker en leuk!!!!


De menu? :palm:


O sorry, bedoel natuurlijk het menu!


Geeft niet en ik weet wel dat je weet hoe het hoort. Ik ben nou eenmaal van het verbeteren en vooral als het het moet zijn en men zegt de gruwel ik ervan. Andersom ook.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8565

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: G.elderland

Bericht 03 Okt 2018 20:09

Re: foodies topic

Klinkt super Kreeft. Het menu ziet er heerlijk gevarieerd uit.

Zondag heb ik een bier en Spijs wandeling ik heb er zin in.

Ik zie dat ik nog niet heb terug gekoppeld hoe de wine & Thai pop-up was. Wat een aanrader was dat. Echt super lekker gegeten en bij iedere gang kregen we 2 soorten wijn. Een vrij gangbare wijn, maar ook een wat gedurfde wijn. Zodat je echt kon proeven wat jij het lekkerste vond bij het gerecht. Ik merkte ook echt dat bijvoorbeeld bij de procureur de Franse wijn lekkerdere smaakte en bij de groene curry was de Duitse wijn weer lekkerder. Ik heb het menu met de wijnkeuzes meegenomen, zodat ik nog een keer een wijn ergens kan bestellen mocht ik iets uit de Thaise keuken proberen te maken.

Verder was de opzet ook heel leuk. Er stonden gewoon lange tafels en je kon bij een tafel aanschuiven. Zo kwamen wij aan een tafel te zitten met de ouders die de wijnkeuzes gemaakt hadden. Die hadden nog niet eerder Thais op en vonden het al gelijk pittig. Wat heel grappig was. Verder werd het eten op tafel gezet en mocht je zelf opscheppen en zo moest je ook alles gezellig delen met elkaar. Ik vind het soms wel leuk zo een beetje informeel en gezellig over koetjes en kalfjes praten met onbekende mensen.

Ik denk er nu aan om bij de heren die de wijnkeuzes heben gemaakt een wijncursus van 2 of van 4 dagen te doen. Je krijgt dan meer uitleg over de soorten mineralen in de wijnen etc. Dat hebben ze nu wel kort verteld, maar dan ga je er dieper op in. Zodat ik met kerst etc. Een passende wijn op tafel kan zetten ipv gewoon op de gok en op basis van de etiketten een wijntje op tafel zet.
_
BAM
Vorige

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers