Re: Wat eten we vanavond? #12
Vanavond eten we een wokschotel met krieltjes, bloemkool, ui en kerriesaus
Radler schreef:Die brie klinkt lekker, ga ik binnenkort ook eens maken
Vanavond eten we een wokschotel met krieltjes, bloemkool, ui en kerriesaus
caribbeanlover schreef:Radler schreef:Die brie klinkt lekker, ga ik binnenkort ook eens maken
Vanavond eten we een wokschotel met krieltjes, bloemkool, ui en kerriesaus
Ik zag gister in de Hoogvlietfolder die morgen in gaat van Homemade Radler cheesecake. Ik weet niet of er echt bier in moet, maar het lettertype lijkt er heel erg op. Lijkt me trouwens ontzettend ranzig!
Moet aan jou denken toen ik het zag staan.
Radler schreef:caribbeanlover schreef:Radler schreef:Die brie klinkt lekker, ga ik binnenkort ook eens maken
Vanavond eten we een wokschotel met krieltjes, bloemkool, ui en kerriesaus
Ik zag gister in de Hoogvlietfolder die morgen in gaat van Homemade Radler cheesecake. Ik weet niet of er echt bier in moet, maar het lettertype lijkt er heel erg op. Lijkt me trouwens ontzettend ranzig!
Moet aan jou denken toen ik het zag staan.
Haha.
Het schijnt best lekker te zijn. Je doet er idd echt radler in
Je kan het ook met liefmans maken.
Ik eet ook wel eens radler ijs, erg lekker.
caribbeanlover schreef:Radler schreef:caribbeanlover schreef:
Ik zag gister in de Hoogvlietfolder die morgen in gaat van Homemade Radler cheesecake. Ik weet niet of er echt bier in moet, maar het lettertype lijkt er heel erg op. Lijkt me trouwens ontzettend ranzig!
Moet aan jou denken toen ik het zag staan.
Haha.
Het schijnt best lekker te zijn. Je doet er idd echt radler in
Je kan het ook met liefmans maken.
Ik eet ook wel eens radler ijs, erg lekker.
Ijs? Nee beide vind ik goor aangezien ik bier ook goor vind.
Caulfield schreef:Lekker Geel, mijn lievelingseten.
Ik maak zometeen gegrilde groenten, gebakken aardappels (eerst gestoomd) en dan voor mijn vriend echte biefstuk en voor mij die Vivera variant. Daar heb ik wat cassismosterd bij, meegenomen uit Frankrijk. En een fles rode wijn.
caribbeanlover schreef:Caulfield schreef:Lekker Geel, mijn lievelingseten.
Ik maak zometeen gegrilde groenten, gebakken aardappels (eerst gestoomd) en dan voor mijn vriend echte biefstuk en voor mij die Vivera variant. Daar heb ik wat cassismosterd bij, meegenomen uit Frankrijk. En een fles rode wijn.
Heb je die van Vivera al eens gehad? Zo ja, wat vond je ervan?
minoessepoes schreef:Vandaag is het nog mooi weer dus we eten pizza van de barbecue met tomatensaus, paprika, ui, olijven, salami, Parmezaan en voor mij nog rucola na het bakken.
En voor morgen heb ik net een aardappeltortilla gemaakt met uiteraard aardappel, olijf, chorizo, twee kleuren paprika, rode ui en kerstomaatjes en daar eten we een rucola salade bij dan.
Caro schreef:caribbeanlover schreef:Caulfield schreef:Lekker Geel, mijn lievelingseten.
Ik maak zometeen gegrilde groenten, gebakken aardappels (eerst gestoomd) en dan voor mijn vriend echte biefstuk en voor mij die Vivera variant. Daar heb ik wat cassismosterd bij, meegenomen uit Frankrijk. En een fles rode wijn.
Heb je die van Vivera al eens gehad? Zo ja, wat vond je ervan?
Ik had hem gisteren. Voor mij was het an sich prima, het had niet de smaak van biefstuk maar was een prima stukje 'vlees'. Alleen ben ik toch niet zo van die vleesvervangers. Ik heb dan liever gewoon extra groentes.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers