Marin schreef:Tip voor de volgende keer CBL, je kunt ook een stukje aluminiumfolie over de pan doen en het vuur laag zetten. Zo stollen de eieren ook en kan je wel een normale shakshuka maken maar dan wel gare eieren. Zo doe ik dat ook voor mezelf.
caribbeanlover schreef:Marin schreef:Tip voor de volgende keer CBL, je kunt ook een stukje aluminiumfolie over de pan doen en het vuur laag zetten. Zo stollen de eieren ook en kan je wel een normale shakshuka maken maar dan wel gare eieren. Zo doe ik dat ook voor mezelf.
Volgens mij hadden we dat ook gedaan (dat heb je he met kok als man).
Marin schreef:caribbeanlover schreef:Marin schreef:Tip voor de volgende keer CBL, je kunt ook een stukje aluminiumfolie over de pan doen en het vuur laag zetten. Zo stollen de eieren ook en kan je wel een normale shakshuka maken maar dan wel gare eieren. Zo doe ik dat ook voor mezelf.
Volgens mij hadden we dat ook gedaan (dat heb je he met kok als man).
Je zegt toch dat je er hardgekookte eieren tussen had gestopt? Klinkt heel anders dan wat ik bedoel.
Saga schreef:Wij eten een Engels ontbijt als diner. Af en toe best lekker, maar niet in de ochtend.
Pippa schreef:Snijbonen stamppot met spekjes en gehaktbal.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers