Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Kaakholte ontsteking

<<

smurfie

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 79

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:57

Bericht 27 Jun 2018 15:47

Kaakholte ontsteking

Gister is de loop van de dag kreeg ik langzaam steeds meer kiespijn. Zoveel kiespijn dat ik er vannacht niet van geslapen heb. Vanmorgen meteen de tandarts gebeld en gelukkig kon ik snel terecht. Eenmaal bij de tandarts bleek er alleen “niks” aan de hand. Alles foto’s zagen er goed uit en op tikken en warm/koud reageerde ik ook niet overduidelijk. Conclusie van de tandarts is een ontsteking in Mn kaakholte welke over moet gaan met ab. Ik moet het nu dus ongeveer 24/48 uur uitzingen met helse (kies)pijn.

Hebbe jullie en nog tips (paracetamol en ibuprofen heb ik in huis maar doen helemaal niks....)
Afbeelding
<<

Maddie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5227

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:18

Woonplaats: Noord Holland

Bericht 27 Jun 2018 15:59

Re: Kaakholte ontsteking

Ik heb ook een hele heftige kaakontsteking gehad. Ik nam het maximale aan ibroprufen en paracetamol. En natuurlijk antibiotica. Twee kuren van een week. Ik bouwde een spiegel op door te beginnen met 1000 gram paracetamol weet ik nog en nam dan na vier uur de ibropufen en dan daarna na vier uur weer 500 gram paracetamol en dan weer na vier uur de iboprufen. Ik zette ook in de nacht de wekker. Als de pijn overal doorheen blijft knallen dan zou ik de tandarts weer bellen. Ik heb toen ook een wortelkanaalbehandeling gehad.
Heelveel sterkte.
Augustus 2012
Augustus 2014
Mei 2016

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron