Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Alleen op vakantie met kinderen

<<

Minx

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4910

Geregistreerd: 15 Jan 2014 01:42

Bericht 20 Jun 2018 08:17

Re: Alleen op vakantie met kinderen

Veel plezier! Mijn ervaring is dat het helemaal goed komt. Ik vond het vorig jaar ook best eng in mijn eentje met een kind van bijna 2. Maar het was echt heerlijk!
08-08-2015
<<

Lookie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1853

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:20

Bericht 20 Jun 2018 19:58

Re: Alleen op vakantie met kinderen

Minx schreef:Veel plezier! Mijn ervaring is dat het helemaal goed komt. Ik vond het vorig jaar ook best eng in mijn eentje met een kind van bijna 2. Maar het was echt heerlijk!


Ja, mij is het ook heel goed bevallen. Wij (zoon van 6 en ik) zijn in de meivakantie naar Denemarken geweest. Van te voren heel spannend, maar we hebben het zo leuk gehad!
<<

Coco

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 134

Geregistreerd: 26 Dec 2017 11:50

Bericht 20 Jun 2018 21:02

Re: Alleen op vakantie met kinderen

Wij gingen voordat we hier gingen wonen heel vaak naar stroombroek. Het is er prima te doen. Het is niet heel groot. Huisjes staan idd op een rond pleintje waardoor je goed overzicht hebt als de oudste twee buiten spelen. De keren dat wij gingen zwemmen waren we de enigen die er waren. Is niet groot maar wel overzichtelijk. Er is een kleine indoor in een zij "café" van het restaurant waar ze zich wel even kunnen vermaken en buiten bij het terras zijn ook speelgelegenheden. Daar komt ook Bollo en is ook de knutselclub en laag drempelig om te zitten. Op het strand gedeelte zit ook een pierenbadje. Als je daar in de ochtend op tijd heen gaat is het lekker rustig en kunnen je kinderen veilig spelen.

Wat verder nog leuk is om heen te gaan als je even van het park af gaat en niet zoveel wilt uitgeven als bij Jan Klaassen is speeltuin Schöneveld in Doetinchem (3,50 pp of eenmalig 35,- en onbeperkt toegang) hier mag je je eigen eten en drinken meenemen. Er is ook een stukje waar ze met water kunnen spelen. Er zit een spar tegenover waar je eventueel wat broodjes kunt halen.
Aan de Ijsselkade heb je Friul, is wel langs het water maar er zit een pad tussen. Friul is een ijssalon met (aangelegd) zandstrandje waar hangmatten staan en zandspeelgoed ligt.
En je hebt ernaast ook Ijsselkade als "strandtent" dit zit er direct naast en delen het zandstrandje, maar bij de Ijsselkade zit ook een groot grasveld voor. Misschien een veiliger gevoel. Er staan bij echt warm weer badjes met een klein laagje water. Bij Ijsselkade kun je wat drinken maar ook iets van een tosti of hapjes eten terwijl de kinderen lekker spelen.

Je kunt ook een ijsje gaan eten bij Gio's, die zit op een pleintje achter de winkelstraat en daar zitten fonteintjes bij waar de kinderen kunnen spelen (ook zonder dat je een ijsje haalt) met daarnaast een heel ondiep (een cm of 10) wat verwarmd water.
https://www.ed.nl/video/production/wate ... em~vp40001

Dan is er ook nog Klein Nibbelink in Sinderen wat een aanrader is. Een koffieboederij met grote speeltuin. Ook met veilig water (pompen, sproeiers) waarvan de entree gratis is maar je wel een consumptie moet nemen. Hoeveel bepaal je uiteraard zelf :thumbup:
Chaos
06-2010
06-2010
12-2014
<<

Coco

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 134

Geregistreerd: 26 Dec 2017 11:50

Bericht 20 Jun 2018 21:08

Re: Alleen op vakantie met kinderen

Oh en Doetebol. Een natuurspeeltuin waar ze lekker vies kunnen worden. Vooral doen op een dag dat je een wasje gaat draaien (kan op het park).

Via groupon of social deal heb je ook leuke prijzen voor het bowlen en midgetgolfen op/bij het park.

En Koekendaal (natuurpark met speelweide en dierenweide)

En in de stad staan, ik meen van 15 juli tot 15 augustus dit jaar ook fonteinen. De Play Fountain.
Hier een link van 2016.
https://www.google.nl/amp/s/www.omroepg ... Doetinchem
Dat is op het Simonsplein bij de terrassen.


De winkel op het park is wel erg prijzig, op dinsdag kun je voordelig fruit inslaan op de markt.
Chaos
06-2010
06-2010
12-2014
<<

Chipa

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1328

Geregistreerd: 02 Sep 2013 20:14

Bericht 23 Jun 2018 07:33

Re: Alleen op vakantie met kinderen

Dank je voor de tips coco! Echt super leuke activiteiten. Ga ze zeker even onthouden
<<

ShallY

Yipyapper

Berichten: 1825

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:36

Bericht 24 Jun 2018 20:59

Re: Alleen op vakantie met kinderen

Chipa schreef:Haha ja wil toch wel even met ze weg. Roompot klein vink lijkt nog wel aardig.14 nachten 1073,-

Iemand toevallig een landal kortingscode? Is wel in het hoogseizoen dus of dat geldig is?

Zat nu te kijken voor landal stroombroek. 11 nachten 1170,-

Roompot 14 nachten (maar 1 nacht eerder weg ivm school) voor 1073,-

Of 11 nachten landal voor 1170,-

Wat zou een leuker parkje zijn voor alle 3?


Ik zal eens kijken, volgens mij heb ik nog een kortingscode. Sorry niet verder gekeken dan mn neus lang is, je hebt al geboekt!!
Vorige

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers