Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Vraag Kinderopvangtoeslag

<<

Lilou

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 974

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:29

Bericht 18 Jun 2018 20:50

Vraag Kinderopvangtoeslag

Ik ben helemaal nieuw in het aanvragen van kinderopvangtoeslag en na diverse verhalen vanuit de omgeving ben ik een beetje bang dat ik het fout doe en er iets mis gaat :laughcry:

Nou hebben we alles netjes ingevuld en dat klopt met wat de calculator van de opvang aangaf dus dat lijkt goed te zijn gegaan. Loop ik even tegen twee dingen aan;
- Kinderopvangtoeslag aan de opvang uit laten betalen zodat wij alleen de netto factuur krijgen? Slim / handig om te doen of juist niet?
- Oudste gaat eerst 2 maanden naar de kinderopvang, maar wordt volgende maand 4, start per 1 sept met school en switcht dan naar de BSO op dezelfde opvanglocatie. Klopt het dat ik de kinderopvangtoeslag voor bso vanaf 1 sept nog niet kan aanvragen? Ik kan niet klikken op de optie dat ze naar school en dus bso gaat, waarschijnlijk omdat ze nog geen 4 is nu, ook al vul ik in dat de wijziging pas vanaf 1 sept in gaat..?
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem251

Bericht 19 Jun 2018 13:20

Re: Vraag Kinderopvangtoeslag

Wat betreft je eerste vraag, dit is heel persoonlijk denk ik, ik vind het een fijner idee om het zelf te krijgen en ook de volledige factuur van het kdv zelf te voldoen. Voelt voor mij het meest overzichtelijk.

Onze oudste wordt in de zomervakantie 4 en gaat daarna ook naar de bso en ik heb dit al wel ingevoerd bij mijn toeslagen. Weet alleen niet meer precies wat ik gedaan heb. Ik geloof onder het kopje 'er verandert iets in de opvang'. Onze bso hoort ook bij dezelfde stichting maar heeft wel een ander registratienummer. Misschien kun je dat nog even checken.

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers