Saga schreef:Vanavond eten we taco's met gehakt, groente, tomatensalsa, zure room en jalapenos.
Voor morgen staat er een grote pan bolognesesaus te pruttelen, mijn ouders blijven eten dus ik maak er oa lasagne van.
caribbeanlover schreef:Saga schreef:Vanavond eten we taco's met gehakt, groente, tomatensalsa, zure room en jalapenos.
Voor morgen staat er een grote pan bolognesesaus te pruttelen, mijn ouders blijven eten dus ik maak er oa lasagne van.
Ik heb het opgegeven om taco's te eten, want ze breken toch altijd. Je kan ze immers toch niet heel naar binnen werken ;). Wat wij dan doen is het volgende en komt op hetzelfde neer. We doen doen tortillachips met kaas erover heen in de magnetron. Als de kaas gesmolten is doen we er klodders, quacomole, salsa en creme fraiche bij. Zo eten we het al dippend. Misschien ook een idee voor jou?
Zo krijg je het ook vaak in een mexicaans restaurant en in Mexico natuurlijk.
Silly-One schreef:Ik heb net een salade gemaakt met basilicum gevulde tortellines met sla, avocad, schapenkaas en aardbeien.
Meiden die taco’s eten, ik gebruik vaak de schelp die ik in grotere stukken breek en ik schep dan daar eenbeetje vulling op. Uit de schelpen eten zonder te knoeien dat lukt mij ook niet.
Pandora schreef:Nasi met een gebakken eitje.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers