Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


'Licht' voedsel

<<

Guattari

Major Yipyapper

Berichten: 3514

Geregistreerd: 23 Jul 2015 21:23

Bericht 29 Mei 2018 12:46

Re: 'Licht' voedsel

Oh, wat een goed idee! Dat ga ik ook heel snel een keer maken. Thanks!
<<

Sawadee

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1833

Geregistreerd: 02 Jan 2016 15:21

Bericht 29 Mei 2018 20:24

Re: 'Licht' voedsel

Mizz_S schreef:Ik zat nog te denken aan van die verse springrolls. Met van die rijstvellen, en dan vullen met wat je lekker vindt, bijvoorbeeld komkommer, paprika, bosui, mango, kip, oosters omeletje, etc. Net wat je lekker vindt. Dat vind ik zelf altijd wel lekker licht, en ook niet heel veel werk.


Dat is inderdaad ook een goede! Qua vulling kan je dan ook nog rijstvermicelli er bij doen.
En wel even opletten dat je rijstvellen gebruikt en geen gewone loempia vellen, zag dat tijd terug bij een vlogster :laughcry:
Vorige

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers