Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Donkere menstruatie

<<

Winegum

Major Yipyapper

Berichten: 3526

Geregistreerd: 26 Okt 2013 18:21

Bericht 22 Mei 2018 06:55

Donkere menstruatie

De afgelopen twee keer dat ik menstrueerde was mijn bloed echt een stuk donkerder van kleur, soort oud bloed idee. Weinig helder rood bloed gezien.

Tijdens mijn eerste menstruatie heb ik voor de zekerheid ook een zwangerschapstest ertegenaan gegooid omdat ik me toch wat zorgen maakte, maar deze was negatief.

Moet ik me zorgen maken en eventueel langs de huisarts gaan, of?
<<

Girli

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2644

Geregistreerd: 06 Sep 2013 15:20

Bericht 22 Mei 2018 06:57

Re: Donkere menstruatie

Ik zou voor de zekerheid de huisarts bellen. De assistente kan dan met je meedenken of een afspraak nodig is.

Ik bezoek zelf wel eens thuisarts.nl, ik vind het een goede website met duidelijke informatie.
"ja, maar" betekent nee.
<<

Anoniem246

Bericht 22 Mei 2018 07:39

Re: Donkere menstruatie

Ik kan me niet voorstellen dat mijn menstruatie helder rood is. De mijne is altijd donker en zit vol met bloedstolsels. Hij is ook een dag vrij hevig. Maar ik ben niet anders gewend.

Als je het niet vertrouwt zou je de huisarts kunnen bellen. Inderdaad overleggen met de assistente of een afspraak nodig is.

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers