Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Bluetooth koptelefoon of oortjes?

<<

Evaa@

Noob

Berichten: 61

Geregistreerd: 08 Okt 2015 18:19

Bericht 04 Apr 2018 10:35

Bluetooth koptelefoon of oortjes?

Ik ben al een tijdje op zoek naar een manier om via bluetooth muziek te luisteren tijdens het sporten. Nu had ik een koptelefoon besteld, maar naast dat dit een 'on ear' was (Op je oren en dat zit niet fijn na een half uurtje) bleef hij ook niet zo goed zitten tijdens het sporten (voornamelijk als je ligt en weer omhoog gaat gleed hij af, wat ook logisch is). Deze heb ik dus retour gedaan. Nu vraag ik mij af wat handig is: weer een koptelefoon (over-ear) of gewoon bluetooth oordopjes. Ik wil er maximaal E 70,- aan uitgeven. Het probleem is echter dat ik kleine oren heb waardoor veel oordopjes vaak te groot zijn, de oordopjes die wel passen zijn van die ronde. Het lukt mij helaas niet om een plaatje te plakken.

Wat raden jullie mij aan, koptelefoon of in-ear oortjes? En welke?
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2102

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 04 Apr 2018 10:43

Re: Bluetooth koptelefoon of oortjes?

Ik ben echt helemaal weg van mijn koptelefoon. Gebruik hem ook met hardlopen. Ik kan hem uren op zonder last van mijn oren te krijgen. Hij zit dus lekker en blijft ook goed zitten. Op kassa kwam de voorloper van mijne ook als beste uit de bus. Maar... Duurder dan 70 euro. Hij is er ook niet meer zie ik. Deze heb ik https://www.bol.com/nl/p/sony-mdr-zx770 ... 040409392/

Sony heeft ook goedkopere, maar die hebben volgens mij geen noise cancelling. En ik wil niet meer zonder dat, sinds ik dat heb. Net zoals ik niet meer met oordopjes wil gaan hardlopen.

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers