Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Cadeautje moeder operatie

<<

Elvie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 600

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:14

Bericht 03 Apr 2018 16:25

Cadeautje moeder operatie

Volgende week wordt mijn moeder geopereerd. Ze heeft een tumor en deze zal worden verwijderd. Ik wil haar heel graag iets geven voor als de operatie achter de rug is, maar ik kom er nog niet goed uit wát ik dan wil geven. Misschien hebben jullie nog goede ideeën? Alvast bedankt!
2014 2016
<<

Marie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:32

Bericht 03 Apr 2018 17:14

Re: Cadeautje moeder operatie

Wil je iets blijvends geven of iets waar ze vooral kort na de operatie wat aan heeft?

Je zou bijvoorbeeld een kussensloop kunnen geven met een foto van de kleinkinderen. Dit vrolijkt meteen haar saaie ziekenhuisbed op.

Verder een mooie armband/ring/ketting. Een sleutelhanger (bij de tuinen hebben ze mooie, symbolische). Een fijne bodylotion. Enz.
2010: Jij hebt ons papa en mama gemaakt!
* * *
2013: Compleet gelukkig en gelukkig compleet!
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8299

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 03 Apr 2018 19:10

Re: Cadeautje moeder operatie

waar ik zelf erg blij van werd naar de operatie was van alle kaarten die ik kreeg. De vele bloemen. De dvd's. En kreeg een puzzelboekje ik dacht toen echt wat moet ik er mee. Maar heb het veel gebruikt en had hem zo uit tv kijken was soms wat vermoeiend. En kreeg veel tijdschriften.

Je zou voor je moeder ook een mooi sieraad kunnen geven, of iets van een gelukspoppetje
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2293

Geregistreerd: 22 Feb 2015 14:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 03 Apr 2018 19:16

Re: Cadeautje moeder operatie

Ik heb mijn moeder voor haar operatie aan een hersentumor een knuffelbeer gegeven. Klinkt misschien een beetje kinderachtig, maar ze heeft er veel aan gehad. Ze heeft 3 weken in het ziekenhuis gelegen en veel pijn gehad en ze vond het toen echt fijn om er mee te slapen als een soort van steun.
De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is ~ Godfried Bomans
<<

Elvie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 600

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:14

Bericht 03 Apr 2018 19:33

Re: Cadeautje moeder operatie

Wat een mooie en lieve ideeën! Bedankt!!!

Ik denk dat ik een soort 'verwenmandje' ga maken met dingen die ze lekker vindt, iets om te lezen, iets leuks van de kinderen (superleuk idee, dat kussensloop, ga ik doen!) en als hoofdcadeau een mooi sieraad. Ik heb flink zitten zoeken en ben nu uitgekomen op een mooie armband van Heart to get met een labradoriet erin. Labradoriet werkt schijnbaar beschermend en geeft energie, in ieder geval vind ik de betekenis erg mooi en toepasselijk.

En onwijs lief Scandic, die knuffelbeer. Ik vind het helemaal niet kinderachtig, ik denk dat je daar nooit te oud voor bent. Wat fijn dat je moeder daar zo'n steun aan heeft gehad!
2014 2016
<<

Anoniem244

Bericht 03 Apr 2018 21:45

Re: Cadeautje moeder operatie

Ik had voor de operatie een geluksbeeldje gegeven
Na de operatie een bloempotje met snoepjes en daarin als bloem stond een harten ballonnetje.
Dit vond ze erg leuk en veel zusters / dokters en bezoek gaf aan dat zo leuk tw vinden.
Was gewoon een kleinigheidje

Ik had ook een verwenpakketje gemaakt met lekkere douchegel, favo luchtje, boek, dropjes, lotion doekjes en een bedel voor aan de Pandora armband

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers