Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Neus amandelen operatie

<<

Anoniem228

Bericht 11 Mrt 2018 22:36

Neus amandelen operatie

Mijn dochter (1,5) wordt deze week geopereerd aan haar neusamandelen.
Iemand ervaring hiermee? Hoe verloopt het herstel? En heeft het geholpen tegen de klachten?
<<

Mickey

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1447

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:20

Bericht 12 Mrt 2018 00:21

Re: Neus amandelen operatie

Mijn oudste is 2 maanden voor hij 4 werd geopereerd. Hij was toen al zeker een half jaar snotverkouden, met constant groen snot. Zijn keel- en neusamandelen zijn toen geknipt. Hij is wel een dag of 2 ellendig geweest.
Helaas was het voor hem niet voldoende, afgelopen september zijn zijn neusamandelen nogmaals geknipt en heeft hij ook buisjes gekregen. Sindsdien gaat het super goed. Na die ingreep hebben we amper gemerkt dat hij in het ziekenhuis was geweest. Ik vermoed dat die keelamandelen bij de eerste keer ervoor gezorgd hebben dat hij toen zo ellendig was naderhand.
07.12.2011
11.12.2014
<<

.namasté.

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 829

Geregistreerd: 14 Apr 2014 11:58

Bericht 12 Mrt 2018 07:50

Re: Neus amandelen operatie

Mijn zoon is vorige week geopereerd aan zijn neusamandelen. Hij had vaak, vooral in bed, last van een verstopte neus. Ik heb wel het idee dat ie nu wat beter ademt, maar nog niet zoals we hadden gehoopt. Maar het is nu natuurlijk nog vrij kort na de operatie, dus we wachten het nog even af. Hij heeft van de operatie gelukkig weinig last gehad, werd na de operatie wel huilend wakker.. Of dat nou van de pijn was of van de narcose weet ik niet, want na een dutje was hij weer helemaal vrolijk.

Succes alvast!
"Life happens when you're busy making other plans"

♡ Boy january 2014
♡ Girl january 2016
♡ Baby march 2019
<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1393

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:13

Bericht 12 Mrt 2018 08:50

Re: Neus amandelen operatie

Bij zoon is de neusamandel ruim een jaar geleden verwijderd. Thuis was hij alweer de oude (onderweg naar huis was hij heel boos want hij had nog willen spelen in de speelkamer in het ziekenhuis). Sindsdien gaat het wel beter met hem. Was daarvoor om de haverklap verkouden en werd dan ook benauwd. Sinds de ingreep gaat dat stukken beter.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem228

Bericht 12 Mrt 2018 09:04

Re: Neus amandelen operatie

Wat fijn om te lezen dat het herstel mee lijkt te vallen.
Ik ben de rest van de week vrij. Ze krijgt ook buisjes maar ik verwacht niet dat ze daar lang vervelend van is.
Hoop dat onze nachten eindelijk wat beter gaan en dat ze niet steeds meer verkouden is en oorontsteking heeft.

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers