Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


This is us

<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1493

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:49

Bericht 28 Feb 2018 17:24

This is us

Wie kijkt het ook? Op Fox.
Ik vind het echt een toffe serie, zit goed in elkaar met flashbacks en flashforwards.
De aflevering van afgelopen week vond ik wel schokkend zeg! Had het ook niet aan zien komen van Jack, ik had denk ik dus zelf ingevuld dat hij dronken achter het stuur was gekropen en was verongelukt... Ben nu zelf wel lichtelijk panisch dat er brand zal uitbreken hier, stom hè!
<<

Bueno

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 514

Geregistreerd: 02 Sep 2013 19:52

Bericht 28 Feb 2018 21:12

Re: This is us

Ik kijk het ook, ik vind het ook echt een hele goede serie. Ik had hetzelfde als jou wat betreft Jack, door hoe hij wordt neergezet verwacht je niet dat hij op deze manier om het leven komt.

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers