13 Feb 2018 09:36 door Marin
Een goede polpo? Mooi met grillstrepen en al. Met krokante aardappelblokjes (of ga all out en vraag Caro om haar patatas bravas recept), gegrilde groenten, Romesco saus.
Ik ken ook een Vietnamese variatie maar daarin is de inktvis gevuld met varkensgehakt en dat kan natuurlijk niet.
Een Thais / Vietnamees buffetje met viskoekjes, dumplings, kleine salade, spring rolls met garnalen, allerlei hapjes.
Zo'n hele vis in zoutkorst. Nog nooit zelf gemaakt, wel eens gegeten. Staat nog op de kook wishlist.
En anders denk ik aan hele vissen gevuld met citroen, dille, dat soort dingen. Of Aziatische vulling met limoen, chilipeper, gember etc.
En papillote kan ook maar mijn ervaring is dat dat we ongebakken prachtig uit ziet en naderhand slappe derrie is.
Best lastig nog wel. Vegetarisch vind ik helemaal lastig, daar ben ik niet echt in thuis en denk ik al snel aan linzen en kikkererwten maar tenzij je hartjes falafel maakt is dat denk ik niet heel gezellig romantisch om te zien.
Let's discover the world together.